Hvordan til at identificere Corelle blomst mønstre

December 4

Hvordan til at identificere Corelle blomst mønstre

I 1970 er Corelle indført letvægts porcelæn, som det skønner nu sandsynligvis i halv husstande i Amerika. Porcelæn er chip - og pause-resistente og sjældent svinder. Det er og Mikrobølgeovn-Opvaskemaskine, passer godt ind i de travle livsstil af dagens forbrugerne. Porcelæn 's mange mønstre varierer i design fra flora til abstrakte og klassiske. Uanset om du har arvet vintage Corelle, ønsker at tilføje til din eksisterende sæt eller fundet halv et sæt på en Sparsommelighed butik eller garage salg, det er ikke vanskeligt at identificere blomst mønstre for at købe mere.

Instruktioner

•Klik din porcelæn over at sikre, at det er lavet af Corelle. Andre producenter har forsøgt at kopiere dens kvalitet og du kan have et andet mærke. Ægte Corelle porcelæn har Corelle navn på bunden.

•Look i form af blomster. Figurerne er ofte et simpelt design, men du kan stadig identificere navnet blomst. For eksempel, mange af navnene mønster faktisk er eller medtage den blomst, som Rosemarie, Camellia, Freesia, skygge Iris eller tulipan buket.

•IDENTIFY farven. Ofte, har Corelle designs kolorere benævne i mønsternavn som foråret Pink, foråret blå, hvid blomst eller smuk Pink.

•Ansigt til din lokale discountbutik at se array Corelle porcelæn. Selv vintage mønstre er ofte til salg på disse typer af butikker. Andre steder at kigge er stormagasiner og Corelle outletbutikker.

•Spørg en kundeservicerepræsentant på Corelle til at hjælpe dig med at identificere blomstermønster. Design er så simpelt, at de fleste af dem hurtigt kan fortælle dig navnet på mønstret hvis du beskrive farve og design. Selskabets repræsentanter vil være i stand til at fortælle dig, hvis mønstret er udgået; disse oplysninger er også på webstedet Corelle (Se ressourcer).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com