Hvordan til at identificere din jordtype

April 16

Hvordan til at identificere din jordtype

Det er vigtigt at du forstår, hvilken type af jord du har i dig haven og dets grad af fertilitet før kan du tage skridt til at forbedre det. Flere simpel jord test kits er tilgængelige. Alle jorder er lavet af de samme grundlæggende ingredienser: ler, silt og sand. Du skal blot identificere proportioner af disse, der bestemmer typen af jord du har.

Instruktioner

•Vurdere din jord dræning. Hvis du har en ny have eller er plantning et nyt område, du har brug at vurdere jorden. Det første skridt er at kontrollere dræning af grave huller omkring en mund dybt tilfældigt på tværs af området. Fylde området med vand og se hvor hurtigt det dræner. Hvis det forsvinder inden 24 timer derefter er dræning fint. Hvis hullet er stadig delvis fyldt kan du have en dræning problem.

•Test jord pH. Der er mange billige og pålidelige jord test kits til rådighed fra haven detailhandlere hvad angiver jordens pH-niveau. Følg instruktionerne test og spørge Havecenter repræsentant for rådgivning. For den bedste indikator, bland jord fra flere huller.

Kil jordens surhedsgrad. Efter afprøvning af jordens pH-værdi, hvis du finde surhedsgraden i jorden er for høj, skal du reducere det. Surhedsgraden i din jord kan reduceres ved at tilføje kalk for et par uger før udplantning og arbejder grundigt med en rake. Først kontrollere de jord-test resultater for at se, hvor meget kalk der kræves.

•Kontrollér jorden næringsstoffer. Indsamle en jordprøve fra omkring 4 inches under overfladen. Tag en række prøver og bland dem sammen for at give de mest omfattende resultater. Bland en del jord med fem dele af rent kildevand. Trække off nogle eller de udlignede væske med kit dropper. Bruge det til at overføre løsningen til prøvekammeret i containeren leveres med kittet. Vælg den farvekodede kapsel for det næringsstof, du ønsker at teste. Sætte pulveret i salen, erstatte fælles landbrugspolitik og ryst godt. Efter et par minutter, Undersøg med den medfølgende diagram for resultater.

•Understand din jord. Din jord vil være enten sandjord, silt jord, lerede jord eller lerjord. Hvis du jord er lerjord, så det er normalt frugtbar, men sværere at arbejde med, jorden er pakket strammere med mindre luft rum og tørrer ud om sommeren. Hvis din jord er sandet vandet løber frit, der er masser af luft rum, og udsat for udtørring i løbet af tørke. Hvis du har silt jord derefter er din jord en kombination af ler og sand. Silt jord er frugtbar og ganske gratis-afløb. Hvis din jord er lerede it varmer hurtigt i foråret men er meget frugtbar.

Tips & advarsler

  • Mens testkit er temmelig pålidelig, kan du prøve mere end en.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com