Hvordan til at identificere drue blade

January 30

At kunne skelne mellem en bred vifte af drue vin fra en anden kan være afgørende for at tage ordentlig pleje af nævnte vine. Særlige sorter kræver mere sol end andre; nogle vinstokke kunne også overleve lavere temperaturer bedre end andre typer. Da beskæring, vanding og fodring er alle vigtige for den generelle sundhed i din grapevine, er korrekt identifikation nødvendig, hvis du vil maksimere din afgrøde.

Instruktioner

•Undersøg farve af blade og vinstokke. En lys gullig-grøn leaf tyder på grapevine Riesling. Denne vin har en gylden tone, ligesom bær, den producerer. En lyse gule vin og mørk lilla-grønne blade er karakteristiske og specifikke for merlot vine. Nogle blade, som dem af pinot noir vin, vil synes at have en lilla eller røde tone til den dybe grønne løv.

•Sammenligning størrelsen af bladene på vine med modne bær klynger. Et stort, lyst grønne blad vil overskygge klyngen af chardonnay druer på vinstokken. Ligeledes med pinot noir vine er hvert enkelt blad på størrelse med en flok af druer. Derimod er de rige grønne blade af Lemberger drue vin mindre end flok af bær. Disse blade er halvdelen eller en tredjedel størrelsen af klyngen af modne Lemberger druer.

•Evaluate form og design af de drue blade. Muskateller drue blade har tre store sektioner og takkede kanter. En afrundet design og små punkter langs kanten angive hurtigt Riesling grapevine. Trollinger vinstokke har blade formet som spader. Bladet er smalle på stilken, udvidelse i midten, som det vokser i et punkt nær spidsen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com