Hvordan til at identificere en Deutz traktor

October 10

Deutz-Fahr bygger traktorer til landbrug og til brug på store mængder af jord. Virksomheden begyndte i 1927, så de ikke er nye farm traktor forretning. En funktion, der har hjulpet deres mærke skiller sig ud er deres unikke farve; traktorer har en levende, lime grøn krop. Med denne farve ser deres traktorer anderledes ud end nogen anden traktor på markedet. Hvis du er usikker på er hvad gør din traktor der et par metoder, du kan bruge til at identificere eller ej det er en Deutz.

Instruktioner

•Undersøg kroppen af traktor for fabrikantens navn. Deutz traktorer vil have "Deutz-Fahr" malet på siden eller forfra.

•Indstil traktorens farve. Deutz-Fahr traktorer er en levende, lime grøn. John Deere traktorer, en konkurrent til Deutz-Fahr traktorer, er også grøn. Deutz-Fahr traktorer er dog lysegrønt, mens John Deere traktorer er en mørkere grøn, der minder om farven på græs. Hvis en traktor er enhver anden farve end levende, limegrøn, så er det ikke en Deutz-Fahr traktor.

•Læs instruktionsbogen, hvis den er tilgængelig. Hvert stykke af store udstyr sælges nyt med en instruktionsbog. Forsiden af bogen eller den generelle oplysningsside vil sige hvad mærke traktoren er.

•Look for en mærkat Katalogiserer oplysninger om traktoren selv. Kontrollere motorhuset for denne mærkat. Fabrikanten af traktoren er opført på denne mærkat.

•Søge for traktorens produktnavn. Fælles Deutz-Fahr produktnavne er "Agrokid," "Agrolux," "Agroplus" og "Agrofarm."

•Åbn hætte på traktoren. Deutz-Fahr traktorer er lavet enten af Deutz-Fahr eller Mitsubishi. Navnet er stemplet på indersiden af motoren, som regel på den vigtigste del af motorens chassis.

•Indstil hvad slags brændstof traktoren kører på. Siden 1962 og fremstilling af Deutz D 2505, Deutz-Fahr traktorer køre på diesel brændsel, fordi brændstoffet er bedre for indhaling og trække. Hvis din 1980s model traktor kører på benzin, er det ikke en Deutz-Fahr.

•Look til Deutz Power Control, som er almindeligvis forkortet til "DPC." DPC traktorer er elektronisk motor styrede maskiner, der bruger Deutz Common-Rail-systemet til at levere bedre brændstof kilometertal. DPC er unikke til Deutz-Fahr traktorer, fordi det blev udviklet i deres egne laboratorier. DPC er fundet på mange Deutz-Fahr traktorer som Agrotron TTV.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com