Hvordan til at identificere en høj, Grasslike anlæg

May 7

Høje grasslike planter er almindeligt anvendt som ekstraudstyr til anlagte haver og er hjemmehørende på udendørs arealer som enge og strande. Disse planter kommer i forskellige sorter, højde, farve og konsistens og de har forskellige evnen til at tilpasse sig forskellige miljøer uden lider af så mange skadedyr problemer som andre planter. Når du finder en højt græs plante, ved, hvordan til at identificere det at have mulighed for at føje det til din egen landskab.

Instruktioner

•Optag miljø, såsom en åben eng, hvor du kan se høje grasslike plante vokser. Sorter som sand kærlighed græs findes delvist skyggefulde steder som sandet woods, der har dybe, sandet jord.

•Measure højden på den græsklædte plante. Planter som indiske ris græs vokse op til 2 fod høj, mens andre som den gigantiske sølv græs nå op til 8 fod høj, som rapporteret af Colorado State University.

•Undersøg farverne i det høje græs til at hjælpe med at lokalisere arterne. For eksempel, ruby græsset har blågrønne blade, der bærer pink blomster om sommeren, men i efteråret, løvet ændres til en rødlig lilla og blomsterne fade til hvid.

•Look på toppen af den græs blade at bemærke, hvordan frø hoveder vokser. Den store bluestem, indeholder som eksempelvis frø hoveder med tre dele, der mødes i et punkt, der ligner fugle fødder.

•Starte USA Department of Agriculture (USDA) "Avanceret søgning" side indtaste dine noter (Se ressourcer). Vælg indstillingen "Græsfamilien" ud for "Fælles efternavn" titlen, klik på en farve i afsnittet "Blade farve" og fortsætte med at bruge de resterende menuer, som du vælger at indsende dine resultater. Klik på "visningsresultater" knappen for at generere en liste af græs kampe og derefter klikke på hvert link, indtil du identificere dine højt græs anlæg.

Tips & advarsler

  • Fotografere græs-plante og bringe det til et nærliggende kontor i haven center eller forlængelse at få hjælp til at identificere det.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com