Hvordan til at identificere en Horsefly i New Jersey

April 8

Identificere hvilken horsefly du lige har swatted kan være det første skridt i at finde ud af hvilken metode der skal benyttes til styring af skadedyr. New Jersey er hjemsted for tre forskellige slags fluer ofte omtales som horseflies: greenheads, sorte fluer og stabil fluer. De kan være svært at fortælle fra hinanden, men undersøger de unikke hver art funktioner vil hjælpe dig med at identificere hvilken type af flue du kigger på.

Instruktioner

•IDENTIFY flues farver. Hvilken farve er hovedet? Hvis det er en næsten fluorescerende nuance af grøn, kan du beskæftiger sig med en greenhead flue eller Tabanus Americanus skovfoged. De har en brun mave og brystkasse kontrast mod den lyse grønne hoved. Sort flue er, som navnet indikerer, helt sort i farven. Stabil fluen er grå med mange mørke pletter på maven, og de har fire identificerbare sorte striber på tværs af deres brystkasse.

•Undersøg størrelsen på flue. Greenheads gennemsnit omkring en tomme i længden, og stabil fluen er omkring en tredjedel af der. Sort flue er betydeligt mindre, ofte mindre end 0.1 inches i længden og ligner en myg. Sorte fluer er ca 1/8 af en tomme i længden, og ligner en myg.

•Note de levesteder, hvor fluen var fundet. Grønne fluer findes næsten udelukkende i nærheden af ligene af vand og marsken. Sorte fluer kræver vand til at lægge deres æg, men kan gøre det i så lidt som regn ophobning i en tilstoppet tagrende. Stabil fluer kræver ikke vand til en del af deres livscyklus, og kan findes overalt i haven tilstand.

Tips & advarsler

  • Flyve fælder kan bruges til alle tre typer af fluer, og indsamling prøver i en trap kan være nyttige til identifikationsformål.
  • Fjerne kilder af stillestående vand til fjerne steder for sorte fluer og greenhead flyver for at lægge æg.
  • Sorte fluer, greenhead flyver og stabil fluer er alle glubske biters. Bære beskyttelse, når du håndterer levende enheder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com