Hvordan til at identificere en Red Clover

November 7

Rødkløver er en værdifuld græs eller foder anlæg, men når det dukker op i en græsplæne bliver det en ukrudtsplante. Det har tendens til at sprede sig i klynger og du vil sjældent finde en enkelt kløver plante vokser på sin egen. Rødkløver blade, plante form og blomster er alle ligner dem af hvidkløver. De to vigtigste identificerende egenskaber, der adskiller Rødkløver hvidkløver er særprægede hvide markeringer på bladene af Rødkløver og en forskel i blomst farve.

Instruktioner

•Look for en klynge af relativt lavtvoksende planter. De har tendens til at sprawl men lejlighedsvis kan vokse over en fod høj, med blade, der består af tre ovaler for enden af en stilk. Tre-del Rødkløver blade ser meget gerne Spar symbol du finder i et dæk af spillekort og kan til tider vokse til at være godt over en tomme over et segment til et andet.

•Look for en lodden overflade nedenunder blad - nogle gange de er behåret på toppen så godt-- og en særpræget hvid "V" mærkning på toppen af hvert blad segment. Hvidt "V" er din bedste måde at identificere, hvad du ser på som Rødkløver, især hvis det endnu ikke har blomstret.

•Kontrollér, hvis det er blomstrende sæson, der er som regel sent om sommeren for runde blomsterhoveder, pink, rød eller lilla i farven. Rødkløver blomster typisk måle hvor som helst fra 1/2 tommer til over en tomme i længden. Hvidkløver er ligeledes formede blomster, der kan være hvor som helst mellem hvid og bleg pink, hvilket undertiden fører til forvirring mellem arterne. Hvidkløver blomster er dog normalt meget lysere og også meget mindre end Rødkløver blomster.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com