Hvordan til at identificere en saftige Pigface anlæg

February 25

Hvordan til at identificere en saftige Pigface anlæg

Pigface (Carpobrotus) er en saftige, blomstrende plante hjemmehørende i amerikansk, Syd Afrika og Syd australske kyster. På trods af navnet bærer planten lys, attraktiv blomster svarende til Tusindfryd. I lighed med aloe, plantens blade indeholder beroligende juice, der lindrer smerter fra solforbrændinger og insektstik. Sin spiselige, sød frugt er sammenlignelig med jordbær. Europæiske opdagelsesrejsende brugt denne saftige som en anti-skørbug behandling, ifølge Taroona miljø netværk.

Instruktioner

•Look for denne invasive plante vokser i sine indfødte vækststeder sammen med andre pigface planter. Pigface vokser i sandet jord nær shoreslines.

•Undersøg og måle plantens blade. Pigface blade er tykke, plumpe og grønne eller lys grøn og farvet med rød omkring kanterne. Bryde åbne et blad for at afsløre en gel-lignende stof svarer til aloe. Bladene er 1 1/2 til 3 inches lang.

•Undersøg og måle de blomster, som vises mellem marts og August. Blomsterne er normalt pink eller lilla men kan også være guld, gul, creme eller orange. De har gule eller hvide Centre og mange kronblade, som Tusindfryd. De vokser én pr stilk og måle et par inches i diameter.

•Undersøg frugt. I februar producerer pigface rød eller lilla frugter med to horn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com