Hvordan til at identificere en Schebler karburator

November 21

Hvordan til at identificere en Schebler karburator

Marvel-Schebler karburatorer har været brugt i en lang række industrielle, traktor, bil og luftfart ansøgninger for over hundrede år. Grundlagt i 1902 når George Schebler patenteret sin første karburator design, Schebler karburator spillede en rolle i de tidlige dage af bilindustrien og blev brugt på tidlige Ford, Stutz, Bugatti og Duesenberg biler. I 1905, Schebler karburator blev Wheeler-Schebler, og i 1928, selskabet skiftede navn til Marvel-Schebler. I sidste ende, Marvel-Schebler blev købt af præcision Airmotive Corporation i 1990. På grund af alder af brandet Schebler og deres forskelligartede applikationer er sort Schebler karburator modeller omfattende.

Instruktioner

•Find Schebler karburator modelnummer. Karburator modelnummer er beliggende på selve karburator. Ifølge karburator læge, modelnummer er placeret på en rund nittet tag eller støbt som en del af selve karburator.

•IDENTIFY karburator model. Enten på tag eller støbt på karburatoren kroppen har Schebler karburatorer et modelnummer, som regel efterfulgt af en fortløbende produktion eller serienummer. Schebler karburatorer er identificeret ved et bogstav model serie med en numerisk størrelsesangivelse, "DLTX-5," "MA-3-A", eller "TSX-33," for eksempel. Eksemplet med "DLTX-5" identificerer en Schebler D-serie karburator, med de andre positioner, der angiver en bestemt model eller opgradere i D-serien.

•Reference Schebler modelnummer til at bestemme anvendelsen af karburatoren. Referencing Schebler karburator kræver modelnummer og om muligt anvendelsen af motoren det blev installeret i. Da Schebler karburatorer er blevet brugt på mange forskellige motortyper, kan søgning sites relateret til anvendelsen være nødvendige. For eksempel "MA-3-A," når der refereres til Schebler opførelse fandt på den Aero dele site identificerer en karburator brugt på en lang række flymotorer, herunder Lycoming "0-235-C1," mens "TSX-33," når refereres til notering på webstedet Lil industrier identificerer en karburator brugt på en lang række Ford traktorer, herunder 9N og 8N.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com