Hvordan til at identificere et Tudor stil hus

March 19

Fra 1890 til 1940, Tudor eller Tudor Revival, var stil af arkitektur populær i USA. De tidligste huse var ganske grand og modelleret efter dansk middelalder-baserede strukturer fra renæssancen. Disse første eksempler af de Tudor stil blev også kaldet "Jacobethan" efter de Elizabethan og Jacobean perioder, da stilen var populære i England. Senere huse i Amerika var mindre og tog på færre renæssance karakteristika. Stadig, de fortsatte med at være meget stiliserede, hvis vandreture, designs.

Instruktioner

•Look på forsiden af huset, eller facade. Tudors er to historier høje. De har en elegant, ryddeligt udseende, selvom det ikke er symmetrisk. Tudor huse har ære at normalt være side-gavlen--gavle til hovedenheden af huset er på enderne, ikke foran. Men der er normalt en gavl, der krydser hovedafsnittet.

•Look tæt på taget. Tudor huse har stejlt slog tagene, der minder om de stejlt stråtag af middelalderlige huse. Der bør være en stor skorsten med flere skorstenspiber over røgrør og fancy parapeted gavle.

•Look på husets vægge. Tudors have pynt halv-næringsveje på gavlene. Halv-næringsveje er en strukturel teknik i arkitektur, i hvilke bjælker af træ Vis gennem wall materialet, men i USA det meste af halv-næringsveje du se er dekorative kun. Væggene vil være klædt i stuk eller mursten, eller mindre almindeligt, træ eller sten. Der vil sandsynligvis være sten trim.

•Undersøg døren. Tudors har en bue, enten en rund bue eller Tudor arch - det vil sige med lige sider mødes i et punkt. Selve døren kan sættes tilbage i en mørk forstuen. Tudor stil døre tendens til at have renæssance karakteristika såsom sten projektet ind i murværket som hjørnesten.

•Look på vinduerne. Tudors have enten hjørnevinduer eller karnapper stikker ud af væggen. Hvis du se casement vinduer, Vinduer bør have flere ruder, være høje og vises to eller tre i træk, at give et indtryk af symmetriske endnu fint detaljeret dekoration.

Tips & advarsler

  • I USA er du mere tilbøjelige til at se Tudor stil huse på østkysten eller i Midtvesten, men de blev bygget over hele landet.
  • Må ikke antage alle amerikanske hjem med dekorative halv-næringsveje er Tudor stil. Hvis det har vægge af træ, er det sandsynligvis dronning Anne eller Stick stilen. Hvis det har stuk eller murværk vægge, så er det sandsynligvis Tudor stil.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com