Hvordan til at identificere flydende gødning

February 26

Hvordan til at identificere flydende gødning

En flydende gødning er ikke altid flydende. Gødning vandfri ammoniak er en luftart, der bliver flydende under tryk. Denne egenskab betyder, at det er klassificeret som en væske. Alle gødning falder i to kategorier, faste og flydende. Hver gødning har egenskaber, der gør det anderledes end andre former for gødning. Hvis du ønsker at identificere en flydende gødning, skal du bestemme, hvis det deler de samme egenskaber til fælles med alle andre flydende gødning.

Instruktioner

•Look til måling af gødning på etiketten. Hvis den gødning måling er givet i volumen vægt, er gødningen flydende. Denne vægt er som regel repræsenteret i gram pr. kubik centimeter af gødning løsning eller g/cm3.

•Undersøg gødnings farve. Fast gødning er typisk hvide, off-white eller lys beige. Flydende gødning er normalt farveløs eller tage på farven på det stof, de er tilberedt. For eksempel, flydende gødning, der er tilberedt med fosforsyre kan være gul eller brun. En flydende gødning kan også være skyet eller diset baseret på typerne af næringsstoffer i den.

•Look for en advarsel, der angiver, hvis den flydende gødning er ætsende. Flydende gødning med en pH-værdi under 6 er stærkt ætsende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com