Hvordan til at identificere forskellige græs Weed typer

February 12

Mennesker, der betaler meget opmærksom på deres græsplæner og områder støder mange slags ukrudt, herunder flere arter af græs-lignende ukrudt, der invaderer deres territorium. Blandt disse græs er ukrudt sådanne typer som quackgrass, crabgrass, Johnson græs m.fl. Selv om det ikke måske synes vigtigt at vide sig fra hinanden, kan det gavne dig at have evnen til at identificere planten, da dette kan hjælpe dig med at udrydde sygdommen på en mere effektiv måde. Hver af disse græs ukrudt besidder identificerende egenskaber, som du kan fokusere på at genkende dem for hvad de er.

Instruktioner

•Recognize quackgrass fra bladflige, rodsystem og seedhead. En øret har udseendet af en øre og former hvor græsset blade vokser ud af stilken. Quackgrass vokser så højt som 3,5 fødder når venstre umarkeret og former fra jordstængler, en vandret stængel underjordisk, der producerer rødder samt andre skud, der vokser over jorden. Seedhead øverst i anlægget er så længe som 8 inches og består af en række "pigge" på hver side.

•Distinguish goosegrass af stilke, der udstråler fra et hvidligt center. Goosegrass ligner nogen konstant trådte på det, men anlægget nægtede at dø. Dette er imidlertid, hvordan det vokser, med stængler nå ud så langt som 14 tommer i nogle tilfælde. Den hvide del i midten af goosegrass er dens mest identificerbare træk.

•Look for afslørende hårene på store crabgrass. Disse græs ukrudt får deres navn fra hvordan blade vokser udad fra den midterste gør planten ligner en krabbe, med sine ben outspread. Store crabgrass, som vokser til 3 fødder høj når uforstyrret, har store mængder af bittesmå hår på stilke og blade.

•IDENTIFY bristlegrass fra frø-hoved, der kan gøre dig tænke på typen af børste, du kan bruge til at rense ud flasker. Lederen af planten indeholder frø, som mange typer fugle vil spise. Frø hoveder sidder på toppen af stænglen, som kan vokse 3 fod høje.

•Discern Johnson græs af dets højde. Dette indførte arter af græs vokser op til 6 fod høj i nogle tilfælde og kan hurtigt tage over åbne marker og enge. Den øverste del af Johnson græs bliver en lilla nuance, når anlægget går til frø.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com