Hvordan til at identificere forskellige typer af Californien humlebier

September 8

Hvordan til at identificere forskellige typer af Californien humlebier

Den vestlige humlebi, når fælles, har alle, men forsvandt fra naturen i Californien, men fordi de er fremragende bestøvere, vestlige humlebier stadig er rejst kommercielt til brug i drivhuse. Den vestlige humlebi eller gul-stribede humlebi kan identificeres ved forskellige farvevariationer. Humlebier kommer i tre fælles farvevariationer.

Instruktioner

•Sørg for den placering, hvor du har fundet bi. I det nordlige Californien har humlebier gult hår på forsiden af brystkassen. De første tre segmenter af bier er sort. Center, som er den fjerde segment, er sort med sparsom hvidlig hår på de nederste kanter. Den femte segment er også hvid. Den sjette segment af bee også har sparsom hvide hår, men kan forekomme sorte, fordi den sorte exoskeleton viser gennem.

•Sørg for andet, tredje og femte abdominal segmenter til at identificere humlebier typisk findes i det centrale Californien. Disse bier vil have gult hår på siderne af den anden abdominal segment. Den tredje segment vil være helt gule. Den femte abdominal segment vil være rødbrun.

•IDENTIFY Rocky Mountain humlebier af sex. Hunnerne er gule på brystkassen, bag vingerne. Bagsiden af den anden abdominal segment er også gul, som er hele tredje segmentet. Hanner har samme farve som hunnerne, men vil have bleg gul hår på center toppen af hovedet og i ansigtet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com