Hvordan til at identificere forskellige typer af dæk træ

February 10

Hvordan til at identificere forskellige typer af dæk træ

Der er mange forskellige typer af træ, der kan bruges til at konstruere et dæk. Hvis et stykke træ rådner eller bryder, vil du erstatte det med den samme type. Bestemmelse af typen af træ, der anvendes i dine dæk vil hjælpe dig, når du behøver at gøre en reparation.

Instruktioner

•En komplet visuel inspektion af træ til at bestemme farve og korn mønstre. De mest almindelige træ, der anvendes på dæk er trykimprægneret sydlige gule fyr. I de fleste tilfælde, pressede behandlet fyrretræ vil ikke males. Når først installeret, den har en grønlig farve men derefter tørrer til en kedelig grå. Kornet er lang, mørk og fremtrædende. Western red cedar har en pink nuance når frisk men tørrer til en mørk brun over tid. Sit korn mønster er dæmpet i forhold til gule fyr. Redwood har næsten ingen mærkbar korn mønster og tørrer til brune med rød nuance. Mahogni bruges sjældent i dæk konstruktion, og har tendens til at tørre med en medium rød til en mørk brun nuance.

•Chip væk en del af malingen med en maling skraber i en inconspicuous område af dækket. Dette vil udsætte træ under malingen. Malet træ har tendens til at bevare den farve, det havde, da frisk skåret da overfladen af træet forbliver beskyttet mod elementerne. Bruge sammenligningen i trin 1 til at hjælpe dig med at identificere den træsort.

•Tag skruer eller søm, at holde nede en korte bord på dækket. Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne og en claw hammer til at fjerne negle. Tage bestyrelsen til en tømmer værftet og sammenligne træ korn mønstre med træ til tømmer værftet. Ikke stole på farvning, især hvis dækket har træ plet på det Hvis du ikke kan bestemme arterne på tømmer værftet, bede en salgsrepræsentant for at hjælpe dig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com