Hvordan til at identificere forskellige typer af græsplæne græs

July 28

Hvordan til at identificere forskellige typer af græsplæne græs

Hvis græsset er altid grønnere på anden siden, kan det være fordi det er en anden type af græs. Om du har flyttet ind i et nyt hus og vil gerne vide hvad voksende i din forhave eller ønsker at identificere græs typer i dine rejser, vel vidende hvad træk bedste identificere forskellige græsser vil hjælpe dig ud. Græsser falder typisk inden for specifikke voksende zoner, og hver græs har en lidt anderledes farve, tekstur og form til det, som du kan bruge til at fortælle hver enkelt apart.

Instruktioner

•Look på en græs klima zone kort og identificere hvilket område du bor i. LawnGrasses.com og afsnittet "Family Circle artikler" under "Publikationer" på AccurateBuilding.com begge funktionen klima zone kort med diagrammer der viser hvilke græsser vokser i hvilke klimaer. Lav en liste over græs, der vokser i din zone. Dette indsnævrer din liste over mulige græsser i din plæne. For eksempel, ligger den nederste halvdel af Georgien i zone 8. Bentgrass, Bluegrass og Zoysia er tre fælles græsser, der trives i denne zone.

•IDENTIFY om du bor i et klima, der understøtter varm eller kølig sæson græs, eller falder ind i mellem. Websteder som STMA.org tilbyder kort af de forskellige zoner, varm og cool. Den sydlige halvdel af USA understøtter varm-sæson græsser, mens den nordlige halvdel understøtter cool-sæson græsser. Det midterste område, herunder Tennessee, det sydlige Californien og dele af flere andre stater, er benævnt overgangen område og kan typisk støtte både græs typer. Hvis du bor uden for overgangen område, indsnævre din liste over mulige græsser i varm eller kølig sæson græs i stedet for at kigge op hvilken zone du bor i.

•Undersøg din plæne. Bemærk hvordan græsset føles og om det virker tyk eller tynd. Skriv ned hvor tætte forekommer, cirka hvor bred den gennemsnitlige græsstrå, uanset om det er en lys eller mørk grøn farve og hvilken form spidsen af bladet tager. Ved første øjekast græs kan alle ser det samme, men som du identificere forskellige typer vil du lære, hvordan hver har en karakteristisk form, farve og tekstur.

For eksempel, ligger Beachgrass over den østlige halvdel af USA og i en lille region i nordvestlige. Det tager på en lys grøn udseende og føles grove at røre. Denne græs kan lide masser af sollys og kølige temperaturer. Centipede græs ligner Beachgrass, men foretrækker varme temperaturer og kan vokse i skyggefulde områder. Den vokser kun i de lavere sydøstlige del af USA Hvor du bor, og de betingelser, der er dit græs vokser under kan hjælpe skelne du mellem fælles græsser, som disse to.

•Læs beskrivelser af de forskellige typer af græsser, som vokser i din zone eller område. Scotts Miracle-Gro Co. funktioner en identifikation guide på dets hjemmeside på Scotts.com og bøger som "The Lawn Bibelen" diskutere forskellige klimazoner og græsser findes der i detaljer. Markere de græsser, der virker som de mest sandsynlige kampe. Sammenlign din liste over græssets kendetegn med listen over din bog eller hjemmeside. Undersøge billeder af de forskellige græsser og tage et andet look på din græsplæne, hvis du finder dig selv fast mellem to eller flere valg.

St. Augustinegrass, for eksempel, kan forekomme lys grøn som mange andre græsser, men har brede vinger med meget rundet spids. Derimod græsser såsom Bermuda græs vokse i lang, tjavset hårstrå, og rajgræs funktioner skinnende blade og vokser i tyk klynger i nordlige dele af USA

•Opkald en græsplæne vedligeholdelse selskab eller landbrugs-afdelingen på et kollegium i dit område og tale med en professionel, der kender til forskellige græs typer. Send et billede af din græs eller spørge, om personen, der er villige til at stoppe ved dit hjem og identificere din græs, hvis du ikke kan bestemme typen på din egen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com