Hvordan til at identificere forskellige typer af græsplæne ukrudt

October 20

Hvordan til at identificere forskellige typer af græsplæne ukrudt

Græsplæne ukrudt er ikke kun grimme men kan også konkurrere med din græs for vand og næringsstoffer. Hvis din græsplæne ser lidt skvattet, bør du begynde ved at identificere ukrudt, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Brug disse oplysninger til at lære mere om hvorfor weed problemet eksisterer. Denne strategi ikke kun hjælper dig med at vælge en effektiv fremgangsmåde til at kontrollere ukrudt problemet men giver dig med knowhow til at forhindre problemer i at udvikle sig i fremtiden.

Instruktioner

•Look i form af blade, meget opmærksomme på arrangementet af ribber. Bredbladet ukrudt generelt har blade, der kommer i mange forskellige figurer, men har forgrenede eller net-lignende ribber til fælles. Græsklædte ukrudt og halvgræsarterne, på den anden side har ribber, der kører parallelt med hinanden.

•Note Hvis der er nogen til stede blomster. Hvis ukrudt viser en mærkbar blomst, er det sandsynligvis en bredbladet ukrudt.

•Uproot ukrudt og studere rødderne. Både græs og halvgræsarterne har trævlede rødder, der forgrener sig over hele jorden. Hvis roden du finde er pære-lignende eller en tyk pælerod, ukrudt er en bredbladet ukrudt.

•Observe form af stammen til at skelne mellem græs og halvgræsarterne. Græsser har runde stilke, mens halvgræsarterne har trekantede stængler.

•Kontrollér yderligere observationer af ukrudt. Hvis det er en bredbladet ukrudt, vil bladene giver en masse fingerpeg om weed's identitet. Iagttage antallet, form, størrelse og konsistens af bladene, og form af kanterne af bladet. Hvis du finder en blomst, Bemærk sin farve, da dette kan være et vigtigt fingerpeg, så godt. Grave op en ukrudtsplante og beskrive rødderne. De består af mange små fibre, en pære eller en tyk pælerod? Hvis det er en græs, beskrive form af frø-hoved, hvis det findes, og form og struktur af hvert blad. Observere, hvis de individuelle vinger hænger over jorden med en udloeber eller under jorden med et rhizom. Hvis ukrudt er et siv, beskrive frø-hoved og grave op roden. Nogle halvgræsarterne indeholder knolde, strukturer, der gemmer næringsstoffer til anlægget. Bemærk farven på knolden.

•Brug et ukrudt identifikation guide eller tasten for at matche en art til din beskrivelse. Flere universiteter opretholde identifikation nøgler online, og din lokale kooperativ udvidelse office kan også give ressourcer til at hjælpe dig med at identificere ukrudt i græsplænen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com