Hvordan til at identificere forskellige typer af tæppe

March 23

Tæpper bruges til at dekorere et værelse ved at tilføje tekstur og farve, samt give varme og isolering. Teksturen af et tæppe afhænger af fibrene bruges og hvordan fibrene er skåret og manipuleret. Teksturen af et tæppe kan gøre det mere eller mindre holdbare. For eksempel, vævet tæt Berber tæpper holder op til stærkt trafikerede områder, mens en Plys tæppe ville være bedre i lav-brug værelser. (referencer 1-3)

Instruktioner

Hvordan til at identificere forskellige typer af tæppe

•Sæt dem afslappet eller knæle på gulvet for at få et godt overblik over tæppe fibre. Et forstørrelsesglas kan bruges til at forbedre visningen, hvis nødvendigt.

•Indstil hvis tekstur i gulvtæppet er ensartet og niveau eller varierende teksturer. Nogle tæpper kan være modelleret for at have mønstre. Klip-og-loop bunke tæpper har en skulpturelle udseende som nogle fibre forbliver i loops, mens andre fibre er skåret.

•Indstil hvis tæpper fibre er intakt sløjfer eller skære sløjfer. Dette kan bestemmes af visuelt inspicere tæppe på nært hold.

•Indstil typen af cut-bunke tæpper, hvis tæppet består af klippe sløjfer. En frise tæppe har korte, krøllede fibre, at skjuler fodspor godt. En Sachsen tæppe ser niveau og glat med snoet fibre. Teksturen af en Plys eller velour tæppe er glat og fibrene er kun lidt snoet. Plys og Sachsen tæpper skjule ikke fodspor.

•Indstil typen loop tæpper, hvis fiber loops er intakt og uncut. Niveau loop tæpper har en selv, tætte lag af loops. Denne tæpper er holdbart og modstandsdygtigt over for snavs og fodspor. Multi-level loop tæpperne er fremstillet af varierende højder af loops til at skabe tekstur og mønster.

Tips & advarsler

  • I områder med høj trafik, vælge tæpper der er holdbare som Berber, niveau løkke eller frise. Brug tæpper, der viser fodspor, såsom Plys eller velour, i områder, der er mindre jævnligt brugt, såsom formelle spisestuer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com