Hvordan til at identificere forskellige typer fyld snavs

July 24

Før du har udfylde snavs halet ind på din ejendom, bestemme den type, du har brug for. På den måde vil du vide præcis, hvad at bestille. Selv om mange typer af snavs er klumpet under klassificering af "fyld snavs", er de ikke alle det samme. Nogle snavs er kun godt for at udfylde huller og lave steder, mens andre snavs er velegnet til landskabspleje. Du kan sagtens lære at identificere de fem typer af fyld snavs.

Instruktioner

•Bestil økologiske, ren muldjord, eller "muldlaget", og du får den bedste form for fyld snavs. Fordi det indeholder næringsstoffer, kan du plante græs og planter i det. Muldjord fungerer godt, når du har brug for en lavvandet lag af snavs til at fylde i lave steder. Du kan identificere det, fordi det indeholder kun få, hvis nogen, sten eller andet snavs. Økologisk, ren muldjord er let spredes og jævnet med jorden med en haven rake på grund af dets renhed.

•Vælg uorganiske, ren udfylde snavs hvis du har brug at udfylde dybe huller, niveau ud lave steder eller opbygning din værftet. Dette snavs er klassificeret som "ren", fordi det indeholder ingen store sten eller andet snavs. Uorganiske, ren udfylde snavs kan indeholde en lille mængde af vragrester som sten og rødder. Det er ikke egnet til dyrkning af græs eller planter.

•Spørg specifikke spørgsmål om sand, grus og små sten så du ved hvad du får. Denne type af fyld snavs er normalt taget fra websteder, der har været sprængt, så det bredt kan variere. Denne fyld snavs er velegnet til generel fill-ins omkring din værftet. Grus og sten kan være nyttige for landskabspleje projekter. Sand, grus og små sten opretholde ikke planteliv.

•Vælg rock fylde snavs hvis du har brug for store sten til at udfylde dybe åbninger eller til liggende din værftet. Du kan nemt identificere klipper, som kommer fra blast websteder eller dybe udgravninger, fordi de er normalt større end en fodbold. De er også velegnede til at opbygge strukturer såsom vægge. Til dyrkning af græs eller planter, skal du sætte økologisk rene muldlag over denne type fyld snavs.

•Brug barkflis, gødning, kompost og andet genanvendeligt som et fyld snavs hvis du ønske tunge befrugtning. Indholdet af dette fyld snavs er velegnede til haver. Du kan også bruge denne form for gødskning blomsterbede og andre vækstområder. Det kan indeholde træflis, plante stiklinger og andet organisk materiale. Hvis gyllen er også frisk, vil det være ganske lugtende. Hvis det bliver et problem, Spørg hvor gammel den er.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com