Hvordan til at identificere franske møbler

January 23

Hvordan til at identificere franske møbler

Franske møbler design er forblevet en international ønskede blik i århundreder, og fortsætter med at inspirere moderne indretningsarkitekter. Række bugner, uanset om du søger en antik fransk stykke populær under den renæssance, barok, rokoko eller klassisk Revival perioder; en rustik bondehus udseende; eller en mere moderne design med den samme flair. Franske stykker særpræg, og endda en utrænet øje kan identificere de vigtigste karakteristika fandt i franske møbler design.

Instruktioner

•Søge meget dekorative stykker, der har høj vægt på omfattende detaljer. Franske designere tidligere var kendt for udsmykning et stykke af møbler, og derefter tilføje yderligere dekorative indslag. Stykker, der er meget dekorative, endnu stadig stilfuld, er vejledende for fransk design.

•Look for guld finer eller forgyldt trim lagt over udskåret træ. Franske designere brugt guld trim på mange typer af møbler, fra stole til at skænke, klædeskabe og kister. Forgyldte rører kan variere fra en skitse af trim til tunge guld overlay.

•Scrutinize stoffer til rigdom i både tekstur og polstring samt blomstermotiver design--især populær hos den franske country "hytten" ser i mere moderne stykker. "Toile" tekstiler er øjeblikkeligt identificerbare som fransk; udtrykket refererer til en enkelt vævet stof i bomuld eller hør, der skildrer designs af franske landskab indstillinger og mennesker, normalt i én farve. Andre fælles stof til antikke møbler er velour, damask og brokade; stole og sofaer var også betrukket med vævede tapeter. Stof arm dækker var polstret for at give ekstra komfort.

•Locate træ stykker--som stole og borde--med elegante, runde ben. Disse er kendt som "cabriole" ben. Mens franske møbler kan have en ranke ben design, bærer meget af hvad er forbundet med fransk antikke møbler signatur cabriole ben, giver selv simple stole udseendet af en håndlavede mesterværk, der blev gjort med stolthed.

•Vælg stykker, der umiddelbart ser feminint og romantisk, malet i bløde pasteller, hvide og cremer. Dette er en endelige franske møbler look, gjort populær i 1700-tallet som kvinder tog på en større rolle i mange områder i Frankrig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com