Hvordan til at identificere fyrretræsbrædder

December 21

Hvordan til at identificere fyrretræsbrædder

Fyrretræsbrædder bruges til gulvbelægning eller hjem møbler såsom bogreoler, sengerammer eller skabe. Pine er en fælles, stedsegrønne blødt træ. Der er forskellige typer af pinewood, den mest almindelige er gule og hvide fyr. At identificere pine i dit hjem eller i en butik er moderat let på grund af dets karakteristiske egenskaber, der er lignende blandt de forskellige typer af fyrretræ. Vel vidende hvad træ, du har, kan du behandle, reparere eller rengøre bestyrelser ved hjælp af passende værktøjer og produkter.

Instruktioner

•Fjern alle maling eller lak, der dækker træet du ønsker at identificere. Følg produktanvisningerne sørge for du helt fjerne malingen, forlader træ ubeskadiget.

•Look på farven af træ; Hvis træet er pine det bliver gul i farven. Yellow pine træ er gul-brun i farven, der henviser til, at Ponderosa pine er bleg gul med en svag Rosa skær. White pine er en lys, bleg gul farve.

•Kontrollér retning af korn i træ. Hvis dit bord er lavet af fyrretræ, køre korn længde-måder på tværs af bestyrelsen, da dette er den mest attraktive og egnet klippe.

•Look på mønstret af korn i bestyrelserne. Pine bestyrelse har klart synlige oval eller runde ringe af korn i træ. Linjerne er lidt mørkere end farven på pine sig selv (som regel en yellowy-brun farve). Hvid fyrretræsbrædder vil have tæt, ensartet ringe af korn.

•IDENTIFY små knaster i kornet. Pine (uanset type) har mørke pletter på dens overflade. Disse ses inden for de cirkulære linjer af korn og er kendt som knob. Disse mørke mærker er klassiske Karakteristik af pine og vil være synlig, hvis din boards er lavet af fyrretræ.

•Touch eller slagtilfælde træ. Fyrretræsbrædder bliver glat at røre ved som tømmeret er allerede blevet skåret til brug af en tømmer købmand. Pine har en flad korn, så når du flytter din hånd på tværs af skoven du ikke vil føle sig bump eller ruhed.

•Lift pine board. Pine er en letvægts nåletræ og du skal kunne løfte en 5 af 1 fods længde af pine bord uden kamp. Dørkanter pine kan flyttes af én person, mens en massiv eg døren ville har brug for to folk, fordi det er et mere fintmasket, hårdere træ.

•Sammenligning dit træ bord med andre typer af træ. Bruge billeder af træ, online eller i et træ katalog eller tage en af dine plader til en hardware butik.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com