Hvordan til at identificere gamle møbler

October 21

Mormors kirsebær træ hutch kan synes som en værdifuld antik, men det kunne være en moderne reproduktion af en klassiker. For det utrænede øje, det er meget svært at sige, og selv professionelle antikvitetshandlere er nogle gange snydt. Spotting gamle møbler, dog tager kun et praktisk kendskab til kontrollampe tegn og nogle praksis. Du kan muligvis ikke bestemme værdien af et Chippendale-æra stykke, men du vil være i stand til at fortælle, hvis stor-bedstefar virkelig gøre at hutch med sine egne hænder.

Instruktioner

Hvordan til at identificere gamle møbler

•Undersøg hele stykke af møbler under skarpt lys, helst sollys. Kigge efter mærker lavet af møbelsnedker, som kan være håndskrevne eller i form af et stempel eller etiketten og findes normalt på bagsiden, nederst, inde i skuffer eller segmenter. Derudover bør gamle møbler vise tegn på brug og slid.

•IDENTIFY de materialer, hvorfra stykket er lavet. Syntetiske materialer som plast, angive et nyere stykke. Før 1900, blev eg, ahorn, birk, fyr, mahogni, valnød, kirsebær og palisander almindeligt anvendt. Træ formindskes med alderen, og tegn på svind er oftest findes i skuffer eller indlagt arbejde.

•Undersøg finish. Voks og olier blev brugt til at afslutte de fleste møbler indtil midten af 1800-tallet. Gammel maling føles svært at røre ved, mens nye maling har nogle giver det når trykket.

•Fjern alle skuffer og åbne alle rum. Skinne en lille lommelygte i nogen kroge at identificere maker's varemærker eller tegn på reparation, som forkerte woods, pletter eller finér.

•Undersøg skuffer og døre, hvis nogen. Supplerer, bruges til at deltage i stykker af træ, er en kontrollampe tegn af en gammel stykke af møbler. Håndlavede supplerer er ikke ensartet, boer maskine fremstilles supplerer i brug efter 1860, vil være perfekt symmetriske.

•Undersøg hardware og konstruktion. Gamle søm og skruer var ikke ensartet, havde en stump spids indtil midten af 1800-tallet, og kan have blødte i skoven. Moderne, maskinen-cut træ dyvler er perfekt rund, og moderne Save efterlade half-moon formet mærker i træet.

Tips & advarsler

  • Brug kun en ren, tør klud til at tørre væk støv og snavs fra møbler. Gør dig bekendt med møbler stilarter af fortiden, og undersøge stykker, der er kendt for at være fra en bestemt periode.
  • Brug aldrig kemikalier til at rense en gammel stykke af møbler. Det kan ødelægge finish og mindske det stykke værdi. Konsultere en professionel inden du foretager reparationer eller restaureringer, som disse kan også formindske værdien.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com