Hvordan til at identificere gardin stang stilarter

April 1

Udsmykning med vindue behandlinger kan tilføje blot de højre touch til ethvert rum. Gardin stilarter, farver og stang typer du brug vil afhænge af typerne af windows og måde resten af rummet er indrettet. Der er talrige gardin stang stilarter for alle former for interiør, og når du køber vindue behandlinger, det er vigtigt at kunne identificere hvad typer af stænger går med forskellige vinduer, gardiner og stilarter af indretning.

Instruktioner

•Den mest grundlæggende gardinstang er en enkelt stang. Enkelt stænger findes i et bredt spektrum af designs og stilarter, og du bør kunne finde en til at matche næsten enhver indretning. De er nemme at installere, og du kan bruge dem med pocket gardiner, slips-toppe eller ringe.

•Et dobbelt eller tredobbelt rod har to eller tre stænger til draperinger eller hængende stof. Disse typer af stænger egner sig til mange stilarter og kan bruges til lag gardiner i forskellige mønstre, vægte eller farver. Dobbelt og tredobbelt gardinstænger bruges også til at give et niveau af privatlivets fred når draperet med tungere stoffer i mørkere farver.

•Rods, der er hule med lille bøjler og en ledning tilsluttet er traverse gardinstænger. De er bruges typisk med lutter eller formelle gulv til loft eller billede-vinduet gardiner, og åbnet og lukket af en trisse system med kroge fastgjort til gardiner.

•Tension stænger snap gardin paneler i sted, når de er trukket ned til vindueskarmen. Stangen har kilder bygget ind i det, så når panelet forhænget er trukket ned langt nok, it ruller tilbage. Disse stænger giver en afslappet eller moderne look og fungerer bedst med stof, der er uigennemsigtig og tyk, så at når panelet er gentagne gange trukket ind sted, stoffet ikke få revet.

•Hvis din rude indramme er metal, vælge en magnetisk gardinstang. Holdes på plads af stærke magneter, har de normalt en søm ned i midten, så du kan justere dem for at matche størrelsen af din windows.

•Til franske døre eller skærmen døre, prøv swing arm gardinstang. Disse stænger har justerbare arme, der tillægger dørhængsel. Resten af gardinstang er fastgjort forsvarligt til døren eller vinduet frame. Når en regelmæssig gardinstang ikke vil passe, kan en swing arm stang være lige hvad der er nødvendigt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com