Hvordan til at identificere gule Foxtail ukrudt

November 20

Gul foxtail (Setaria glauca) er en hård, græsklædte ukrudt, der kan ødelægge udseendet af den godt manicured græsplæne. Dens medium grøn farve og grove tekstureret klumper snige sig ind i tynd eller bare pletter og lykkeligt sende op Hvas blomster i triumf. At vide hvad man skal kigge efter i din græsplæne vil sætte en stopper for denne snu ræv "fortælling."

Instruktioner

•Etablere at anlægget er en ukrudtsplante. Enhver uønskede planter i en have eller græsplæne betragtes som ukrudt. Rævehalen er en sommer årlige ukrudt, der vokser i klumper og kan ligne crabgrass.

•Observe den voksende placering. Rævehalen er oftest findes i felterne ved siden af veje og andre dårligt vedligeholdt områder. Boliger, der grænser felter eller ubebyggede masser kan finde ræv hale krybende ind i deres græsplæne. Det vil også drage fordel af bare pletter i græsplænen.

•Undersøg ukrudt 's generelle udseende. Gul rævehalen er også kendt som bristlegrass eller pigeongrass og vokser op til 2 fod høje. I nyslået græsplæne vil bladene danner en lav mat.

•Note rødder. Trække eller grave en stikprøve af ukrudt. Rodsystemet af gule foxtail weed er fiber og overfladisk.

•Study den ukrudt blade. Gul foxtail blade er normalt flad, 1/2 tommer bred og fra 2 til 6 inches lang. De karakteristiske pigge, der giver foxtail dens navn er tætte, cylindriske og Hvas, stående oprejst på midten af bunden blade. Småaksene er 2 til 4 inches lang, er rødlig i bunden og vises fra juli til September. De ligner klart en ræv hale. Frø er indeholdt i børster og vil spire fra midten af forår til sommer.

Tips & advarsler

  • Din lokale planteskole, Havecenter eller county forlængelse kan hjælpe dig med at identificere græsplæne ukrudt. Tage dem en prøve, hvis du har nogen tvivl til identiteten af en bestemt plante yderligere oplysninger om ukrudt kan også findes på dit lokale bibliotek eller bog butik.
  • Gul foxtail gengiver af frø og ikke gennem spredning rødder. Fjern planter fra plænen med en murske. Græsafklip, der kan indeholde frø hoveder må ikke forblive på græsplænen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com