Hvordan til at identificere hjem insekt & skadedyr

January 1

Hvordan til at identificere hjem insekt & skadedyr

Husholdningernes skadedyr som myrer, bladlus, edderkopper, mealybugs, kakerlakker, myg og lopper forårsage talrige sundhedsproblemer for mennesker, husdyr og planter. I virkeligheden, bære kakerlak en række sygdomme som salmonella, som kan blive deponeret på mad og spise bestik. Det er vigtigt at identificere insekter og skadedyr, der har infiltreret dit hjem for at vælge den passende behandlingsmulighed.

Instruktioner

•Mærk du blade, stængler og blomstre af dine planter. Hvis dine planter føler klæbrig, er det sandsynligt, at de har været angrebet af et næringsstof sutter insekter såsom bladlus, mealybugs, whiteflies eller skalaer. Disse insekter producerer en klæbrig substans at frakker bladene af planter. Nærlæsning nedenunder blade kan afsløre disse insekter.

•Walk omkring dit hus om natten til at opdage kakerlakker. Kakerlakker kommer om natten for at fodre ned af mad, bar sæbe og lim. Check steder, der har en høj grad af fugtighed som badeværelser eller køkkener. Skinne dit lys nedenunder dræn, tællere og små sprækker til at opdage disse insekter.

•Comb gennem dit kæledyr til at finde tegn på lopper. Lopper udskiller afføring, der ligner snavs. Hvis du finder lopper på din kam, fjerne lopper og drukne dem i en container fyldt med sæbevand. Overvåge dit kæledyr for ridser og ser på dine sokker for at se, om lopper har sprunget på du har du har på tværs af gulvet.

•Lift tæpper eller tæpper til at finde myrer. Du kan også se myrer kommer gennem vinduer, under døre eller kommer ud af dine køkkenskabe. Desuden, planter, der har et næringsstof sutter insekt problem kan have myrer kommer og går fra dets beholder. Myrer kan lide at spise det sticky stof, som disse husstand plante skadedyr efterlade.

•Sweep i hjørnerne af din lofter udkig spindelvæv. Edderkopper kan kravle gennem bittesmå revner i hjemmet. Men deres webbing viser deres tilstedeværelse. Myg eller andre insekter tillidspersoner kan blive fanget i deres stropper, som kan hjælpe dig med at identificere andre skadedyr problemer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com