Hvordan til at identificere insektlarver reder

July 5

Hvordan til at identificere insektlarver reder

Der er tusindvis af forskellige typer af insekter i næsten ethvert område af verden. Sommetider, kan en interessant eller ukendt larver reden findes, ikke er let kan identificeres. Processen med at identificere insekter er hvor du indsamle oplysninger om et insekt eller en insekt reden til at identificere. Det er nyttigt at have et insekt identifikation felt vejledning til at bestemme, hvilken type af larver reden du har fundet.

Instruktioner

•Locate insektlarver reden og tage en prøve eller et fotografi af larve. Placere et objekt, såsom en lineal, ved siden af larve og registrere sin størrelse. Hvis det er muligt prøven anbringes i en lille beholder med en tang til at lette identifikationsprocessen.

•Kontrollér bemærkninger; nedskrive specifikke oplysninger hvor reden blev fundet, levested og selv figuren af reden. Være opmærksom på detaljer som farven på reden, og hvis nogen anden voksen insekter er i området. Også, tage eksplicit noter på alle de fysiske detaljer du se og hvis nogen antenner er til stede.

•Tag larver fra container og brug et forstørrelsesglas glas omhyggeligt undersøge den farve og tekstur af larverne. Konsultere en insekt identifikation field guide for at identificere reden. For eksempel, hvis du har et lille insekt, der er i en kokon-lignende struktur, gå til caterpillar/sommerfugl afsnit af vejledningen.

•Søge for fotografier af reden når du tror, du har fundet en match. Consulting Internet leksika eller et universitet udvidelse hjemmeside fra landbrug eller biologi-programmer kan være nyttig. Fotografier vil give dig en idé om hvad de reden og larver ligne deres naturlige habitat.

Tips & advarsler

  • Nogle gange er en nøjagtige arter match vanskelige at finde, selv når ved hjælp af en identifikation guide. Du kan være nødvendigt at konsultere en professionel.
  • Sørg for de websteder, du besøger er troværdige kilder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com