Hvordan til at identificere kælderen Bugs for Exterminators

March 21

At vide du har en infestation i din kælder er ikke det samme som at vide, hvad infesting det; at identificere væsner er det første skridt mod at hjælpe en exterminator fastlægge den bedste fremgangsmåde. Mens det kan være vanskeligt at identificere skabninger til den art eller slægt, kan at være i stand til at identificere hvilken familie de tilhører være afgørende i din integreret strategi. Nogle gange er det så nemt som at se væsen; andre gange, du kan have til at forsøge at fange et eksemplar eller få lukke.

Instruktioner

•Walk ind i din kælder med en lommelygte og kig i mørke hjørner, bag møbler og revner i fundamentet. Mange insekter og væsner, der lever i kældrene foretrækker kølige, mørke og fugtige miljøer. Forlade lysene ud--hvis du kan-- og bruge lommelygten til at skylle ud skabninger.

•Count ben på væsen. Husk at insekter har seks ben, edderkopper har otte og centipedes og tusindben har flere.

•Look til at identificere funktioner. Mange gange, kan du se disse funktioner uden håndtering væsen. Kigge efter vinger, underligt formet antenner, lyse farver eller andre karakteristiske mønstre. Et særkende for house tusindben er, at det har mange lange ben og lange antenner, giver det en "fuzzy" udseende. Andre centipedes har korte ben og korte antenner. Mange hus biller har vinger men foretrækker kravler i modsætning til flyvende. Edderkopper har skelne mærker på deres krop; brun eneboer edderkopper har en mørk violin-formet mærke bag deres hoved; mange wolf edderkopper har synlige hår på deres organer.

•Capture væsen, hvis det er muligt ved at placere en cup over det og en robust stykke tykt papir under koppen. Dumpe væsen i en beholder klar, låg med en sektion til måling af tape eller lineal inde.

•Study væsen inde i containeren til at få en tilnærmelsesvis måling fra såvel måleapparatur tape eller lineal inde. Holde væsen som en model til at vise din exterminator.

•Kontrollér noter af varierende funktioner om væsen. Ting at medtage er, hvor du har fundet det (bag møbler, i nærheden af kælderen apparater eller i revner eller sprækker), hvor mange (ca) der blev af arterne, hvad tid på dagen du typisk mærke væsner, hvis det er et Web-sted eller andre levesteder funktion, og alt andet du kan tænke på, der kan hjælpe til at bestemme arten.

Dyrknings i felthåndbøger eller online til at hjælpe dig med at afgøre, hvilken type af pest du har, når du har bestemt, hvis det er et insekt, spider eller anden skabning.

Tips & advarsler

  • De fleste væsner, der lever i kældrene er i stand til at bide; få kan være lægeligt betydeligt. Vær forsigtig når du forsøger at fange nogen "bug" du ikke er bekendt med.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com