Hvordan til at identificere keramiske fliser markeringer

November 7

Hvordan til at identificere keramiske fliser markeringer

Keramiske fliser produceres i partier, eller partier. Hvert parti er unik, og varierer lidt i farve eller et mønster. Aftegninger af en flise vedrører højst sandsynligt det lotnummer, der hjælper med at forhindre installatører fra æglæggende fliser med uønskede forskelle som tone, eller farver. Den boks, der fliser kommer i giver også, firmanavne og stil numre af flisen. Lokalisere aftegninger af en flise er forholdsvis let, og de fleste markeringer er nem at læse.

Instruktioner

Hvordan til at identificere en flise mærkning

•Tag en løs fliser fra væggen eller gulvet, hvis du ikke allerede har en i hånden. Bruge en spartel til at skrabe off enhver drywall papir og lim stadig venstre på bagsiden af flisen.

•Rengør off kanter omkring flise med en våd klud og ryg-center.

•Undersøg bagsiden af din flise grundigt. Kig langs ryggen for bogstaver langs kanterne, der er blevet rengjort, og centeret. Undersøge placeringen af området flisen er brugt til at obligation klæbemidler.

•Sammenligning flise til listen over flise producenter. Halvfjerds-fem procent af fliser anvendes i køkken gulve og badeværelser i de Forenede Stater er lavet af de første to producenter i denne liste, amerikansk Olean og Dal-flise.

•Recognize nogle af mest almindeligt anvendte mærker af producentens angivelser:

Hvis flisen er fremstilling af amerikanske Olean "AO" udskrives i midten eller langs kanten af flisen. Amerikanske Olean er en kvalitet leverandør af højere-end keramiske fliser til både bolig- og kommercielle kunder.

Hvis flisen er fremstilling af Dal-flise, udskrives "Dal-flise" kun i midten af flisen. Dal-flise er en af de største producenter, der er producenter af glaserede, uglaseret, porcelæn og sten keramik for næsten enhver form for anvendelse.

Fliser af Universal har fire diagonal højderygge i hver af de fire kvadranter. Midten af flisen har ingen markeringer.

Florida fliser er markeret med initialer "FT" langs kanten af flisen. Dette er en af de mest anerkendte gulvet mærker blandt bygherrer.

Wenczel flise er stemplet med ordet "Wenczel" i midten af flisen. Firmaet lukkede og deres fliser er ikke længere i produktion.

RAK keramik fliser har en stiliseret krone midt på flisen. Selskabets hovedkvarter ligger i de Forenede Arabiske Emirater og er en af de største keramik & porcelæn fliser & sanitære i verden.

Ancor granit & flise, co fliser er markeret med "AGT" i midten af flise. Ancor granit & flise, Co. er en førende producent for granit fliser til gulve, vægge og udvendige paneler i Nordamerika.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com