Hvordan til at identificere Lemon Tree Bugs

July 11

Citrontræer er populær som hjemmedyrkede frugttræer, fordi de kræver lidt pleje og let trives i varme klimaer. Deres blade er attraktive og deres frugt kan juiced, spist eller anvendes som en garniture. Skadedyr og bugs er også tiltrukket til disse træer, fodring på dem og bor i dem, ubevidst ødelægger mennesker planer for deres citrontræer. Ofte, gå resultaterne af disse skadedyr aktiviteter ubemærket indtil det er for sent. Men der er nemme måder at spotte de mest almindelige fejl tidligt, så du kan træffe forebyggende foranstaltninger.

Instruktioner

•Look for langsom vækst i din træ og snoet, misdannede blade. Dette er bevis for citrus blad minearbejdere. De vil ikke dræbe dit træ, men kan stunt vækst af frugt og træet selv. Citrus olie vil afskrække dem.

•Find lille, brun voksagtig bump på blade og bark af ny vækst. Disse er brun skala bugs. De lever af træ sap, forårsager blade til gul og slip. De også tiltrække myrer og forårsage sodede mug på blade og frugter. Insekticider er den bedste løsning for dem.

•Look for cirkulære gule pletter, der ser inficerede. Dette er resultatet af en fordærve. Fordærve kan dræbe dit citron træ og skal udryddes med anti-svampe spray straks.

•Se hvis der er blade med laset, tygget kanter eller huller i dem. Disse er fra orange hund larver. De er store brune larver, der vil lægge deres æg, ganges og defoliate dit træ. Fjern dem med hånden eller købe en caterpillar insekticid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com