Hvordan til at identificere mælkebøtte Type blomster

November 26

Hvordan til at identificere mælkebøtte Type blomster

Mælkebøtter er stauder findes i tempererede klimaer over hele verden. Du kan have brugt din ånde som et barn til at rasle hovedet fluffy frø og sprede frøene gennem luften. Du kan har nydt at se et felt af deres muntre gule blomster på en land-drev. Uanset om du ønsker at identificere mælkebøtter til brug i madlavning eller til at fjerne dem fra din græsplæne og haven, udviser mælkebøtter egenskaber, der er let at genkende.

Instruktioner

•Look for mælkebøtte planter i det tidlige forår. En mælkebøtte anlægget gør en enkelt basal klynge af flere lange spidse blade, der er sprøde og grønne med meget ujævne kanter.

•Undersøg stilk, når det vises forsynet med en lille gul knop. Skære igennem stokken med neglesaks eller saks. Stokken på en mælkebøtte anlægget er hule og frigiver en hvid sap.

•Look på de modne blomster når de åbner i maj eller juni. En enkelt blomst vises på hver stilk. Blomsterne er runde og symmetrisk, fyldt med smalle gule kronblade. Ældre planter kan producere blomster igen i efteråret.

•Anvend en murske eller skovl til at grave dybt omkring en mælkebøtte anlægget til at fjerne det med roden knyttet. Mælkebøtte er en lang pælerod. Hvis nogen af roden forbliver i jorden, kan en ny plante vokse fra det.

•Tag blomster at undgå dannelsen af frø hoveder og spredning af frø. Hver blomst producerer et frø-hoved, der indeholder et gennemsnit på 200 frø.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com