Hvordan til at identificere modermærker i gården & slippe af med dem

September 26

Hvordan til at identificere modermærker i gården & slippe af med dem

Hvis du ejer et hjem med en græsplæne, kan du nødt til at kæmpe en muldvarp invasion på et tidspunkt. Selv om MOL ikke er farlig for mennesker, kan de gøre en hel masse skader på din græsplæne og haven. Muldvarp tunneler vil svække jorden i din værftet, og du vil synke flere inches, hvis du går på tværs af dem. Der er flere måder at slippe af modermærker, men de mest effektive måder er at dræbe deres fødekilde (larver) og til at fælde modermærker, selv.

Instruktioner

•Observe din værftet for tegn af muldvarp aktivitet. Søger muldvarp tunneler, som kan blevet set af en hævet eller skubbet op sporet af jorden. For enden af tunnelen vil være en bunke af snavs, kendt som en muldvarp hill. Mole hill er jorden muldvarpen afgraver som det burrows dens tunneler. Modermærker, selv er typisk 6 til 8 inches lang, grålig-sort farve, med lyserøde pagaj-lignende fødder bruges til grave. Deres øjne er nærmest ikke-eksisterende--om størrelsen af pinheads.

•Applicer mælkeagtig spore pulver til din plæne. Mælket spore er en bakterie, der dræber kun japansk Bille larver eller larver. Larver er en af de vigtigste fødekilder for muldvarpe, og en voksen muldvarp kan spise op til 50 larver pr. dag. Spredt mælkeagtig spore pulver på din græsplæne og haven, som instrueret af instruktionerne produkt. Det er bedst at anvende den mælkehvide spore til din værftet mellem juli og første fastfrysningen af fald. Når larver dræbes, kan som tage flere måneder, modermærker vil flytte til en anden placering. I mellemtiden vil du fjerne modermærker i øjeblikket i din plæne.

•Indstil muldvarp fælder i muldvarp tunneler. Søg frisk snavs på kanten af en tunnel, hvilket betyder de seneste aktivitet af mole. Muldvarp hills udstiller udtørret snavs bruges sandsynligvis ikke. Grave op en del af toppen af tunnelen med en haven murske. Placer fælden og muldvarp midt i tunnelen. Pik eller indstille muldvarp fælde foråret, så det er klar til brug. Dække toppen af tunnelen du fjernet tidligere med jord. Tjek fælden dagligt for at se, hvis du har fanget nogen modermærker.

Tips & advarsler

  • Det er bedst ikke at bruge gift muldvarp madding, som vil også dræbe andre vilde dyr eller kæledyr, der tilfældigvis til at spise det. Mælket spore er ugiftige.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com