Hvordan til at identificere oliventræer

July 26

Hvordan til at identificere oliventræer

Oliventræ, er ifølge olivenolie kilde, en af de mest-dokumenteret og de fleste-dyrkede træer i historien om verden. Oliventræer kan leve i tusinder af år i gæstfrie omgivelser og i løbet af sidste adskillige hundrede år, har spredt sig til New Zealand, Australien, Japan og nord- og Sydamerika. Trods deres forskellige har oliventræer unikke egenskaber, der gør dem nemme at identificere og nyde.

Instruktioner

•Undersøg træets blade. Et oliventræ blade har en tyk og læderagtig tekstur, en mørk grå-grønne oversiden, en sølvfarvet underside og tænder-lignende kanter; de også vokser til en længde på 3 inches og en bredde på 1/2 til 3/4 tommer. Husk på, at et træ genetik kan ændres, som vil ændre visse attributter af bladene, men disse er temmelig konsekvent funktioner af oliven blade. Oliven blade vokser på modsatte sider af grenen, direkte overfor hinanden.

•Closely observere i bunden af hvert blad på træet, som er ofte hjem til lille, cremefarvede blomster i foråret og forsommeren. Disse blomster kan være svært at få øje på, da de er mange gange skjulte af de store blade.

•Optag træet udgydelse cyklus. Oliventræer, mens evergreen, kaste deres blade i foråret hver to eller tre år og begynder at regrow nye blade hurtigt efter.

•Measure Træets højde. Et oliventræ kan vokse op til 50 fod høj, ofte højere. Mange avlere, men beskære sikkert træer til en mere håndterbare højde af omkring 20 fod, ifølge Californien sjældne frugt avlere, Inc. Et oliventræ trunk er har en snoet, krogede look.

•Pick en af træets oliven, der skal være en sort-lilla farve på sin ripest punkt eller en grønlig brun på forhånd.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com