Hvordan til at identificere pæon plantesygdomme

October 21

Pæon er en af de mest populære forårsblomster. Det er en prangende og generelt solid staude, der ikke kræver meget pleje. Det har store prangende blomster, der kommer i blødt rosenrødt pink, dyb rød og hvid. Som enhver blomst kan pæoner blive syge, også. Hvis plantet i et websted, hvor der er ikke nok sol, kloakering og korrekt plantning, som omfatter afstand for luftcirkulation og ordentlig vanding vil de bliver modtagelige for en sygdom.

Instruktioner

•Look for de mest almindelige sygdom du kan forvente at støde på, især hvis foråret har været usædvanligt køligt og vådt er en svamp kaldet Botrytis Blight, eller hvid skimmel (kaldet Scerotinia Sclerotiorum). Hvid skimmel er en fluffy hvide mycelium, der normalt vises under fugtige forhold. Det er en bebo svamp, det er umuligt at fjerne jord og din pæon planter skal fjernes og erstattes med ikke-modtagelige ones. Det er ekstremt svært at stoppe denne sygdom, da det er en jord-født svamp. Udskiftning og plantning planter længere fra hinanden for at give mulighed for luftcirkulation, vil vanding kun på deres baser i middagstid bidrage til at reducere infektion.

•Look for Botrytis skimmel symptomer, som omfatter uregelmæssigt formet pletter på blade og brune pletter på blomsterknopper, der er dækket med en masse af grå fuzzy svampesporer. Botrytis vil også dukke op, når vejret har været en cool våde forår og sommer. Den grå skimmel vil forårsage uåbnede knopper ikke at åbne og lukke op spredes hurtigt at åbne blomstrende knopper. Infektionen vil sprede ned stilke forårsager en brun eller tan misfarvning. De inficerede kronblade vil slippe ud i bladene og forårsage hele anlægget for at blive beskadiget.

Kil infektion af sygdomme ved at fjerne enhver brugt blomster eller blomster, knopper, blade og eller stammer. Gør dette når morgen duggen er tørret dette vil forhindre vand fra alle våde planter at få på et sundhedstegn. Når afskære inficerede blade og stængler, rense din saks med en 10% blegemiddel løsning eller med 70% regelmæssige afrids alkohol. Altid rene du dine værktøjer før og efter afskære de syge dele af en plante, og før du prune de næste en til at forhindre overførsel. Omhyggeligt bortskaffe de inficerede dele. God sanitet er vigtige, når dine planter er blevet smittet.

•Klippe tilbage den syge plante til jorden eller lige nedenfor i efteråret. Føje nogle godt komposteret organisk materiale til jorden som en barkflis. Fungicider har en begrænset effekt mod blysenes, men anvender kobber sulfat når anvendes tidligt i foråret når skyder først dukke op og nå omkring 6 inches høj vil beskytte dem. Spray alle planter dele helt vådt løv og jord.

Tips & advarsler

  • Husk altid at rense og desinficere du haveredskaber, når du har skåret ned syge planter eller buske.
  • Hvis du bruger en fungicid, altid bære passende Beskyttelsesbeklædning. Aldrig spray i varmen i dag.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com