Hvordan til at identificere Pfaltzgraff mønstre

January 19

Hvordan til at identificere Pfaltzgraff mønstre

Pfaltzgraff begyndte i 1811. Det startede som en lille landdistrikterne keramik shop gør fajance. I dag har Pfaltzgraff 147 mønstre. Hver har et udvalg af emner, du kan købe for at gå sammen med din grundlæggende middag sæt. Du kan købe salt og peber shakers, vegetabilske skåle, servering fade, smør retter, sølvtøj og endog dækkeservietter. Nogle mønstre har matchende lysestager eller tepotter. Pfaltzgraffs mønstre spænder fra simple hvide Cappucino til den lyse Sedona med primær-farvede striber.

Instruktioner

Hvordan til at identificere Pfaltzgraff mønstre

•Look for Pfaltzgraff stempel i bunden af alle sine brikker. Stemplet omfatter ophavsret varemærket og fortæller dig stykket er originale. Endnu tidligere design som 1970s landsby mønster og enkelhed af folkekunst har Pfaltzgraff stempel.

•På Pfaltzgraff hjemmeside, klik på "Mønstre og samlinger" til at se de 147 mønstre samt top fem: Winterberry, Napoli, Naturewood, te Rose og Yorktowne. Yorktowne kom i 1967 og har en enkel blå motiv, som rummer mange decors. Te Rose er en soft-blomstret design. Naturewood er botaniske. Napoli er en kombination af orange og gul. Winterberry har røde bær og grønne trim.

•E-mail Pfaltzgraff på [email protected] for et katalog med "katalog anmodning" som emne. Du kan også ringe til firmaet på 1-800-999-2811. Gennemgå de varieret mønstre i kataloget som daggry, med finurlig hanen eller moderne midnatssolen i sort glasur.

•Amazon sælger Pfaltzgraff, som gør Cooking.com. Butikker plejer at bære nogle af de kendte mønstre, såsom erindring, med sine bløde blomster eller enebær, med sit grønne og Bourgogne striber.

•Visit Pfaltzgraff hjemmeside til at købe nogen mønster. Opret en konto og indtaste dine varer i indkøbsvognen. Kigge efter del af dagen. Pfaltzgraff har forskellige stykker fra forskellige mønstre til salg hver dag.

Tips & advarsler

  • Hvis du er på udkig efter specifikke stykker fra ældre mønstre, tjek eBay.
  • Ikke gider at kigge efter outlet-butikker. Pfaltzgraff lukket sin outletbutikker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com