Hvordan til at identificere plante blade

April 19

Hvordan til at identificere plante blade

Nogle gange, når et anlæg ikke er i blomst, det er ikke indlysende hvad planten er. Du kan bruge farve, form og vane af blad vækst til at identificere det pågældende anlæg. Her er nogle forslag til, hvordan man identificere plante blade.

Instruktioner

•Først, kontrollere størrelsen og formen af bladet. Nogle fælles figurer er gode spor til typen anlæg du søger. Notere, hvis formen er en simpel ægformede figur (ligesom et stearinlys flamme), håndformede (spredt ud som en hånd) som en ahorn eller maple leaf, eller hvis det er bipinnate (med ovale blade foring en enkelt stilk på hver side) som et asketræ, for nogle eksempler.

•Kontrollér farven og tykkelsen af bladet. Lægge mærke til form og vane af vækst. Hvor høj er din plante og gør det vokse høj og tynd eller kort og bred.

•Der er en række websteder, der kan lede dig gennem anlægget identifikation. Stille et spørgsmål på et tidspunkt, du kan blive guidet til at identificere din mystery planter. Prøve sites som Web verden vidundere eller nogle af universitetets websteder for at finde nøgler til blad identifikation i dit område. Nogle links er tilvejebragt i nedenstående ressourcer.

•Når du har identificeret dit anlæg, vil du have en bedre idé om, ikke kun hvad dit anlæg skal vokse godt, men hvorvidt det er en plante, du ønsker at vokse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com