Hvordan til at identificere, rug græs & Kentucky Bluegrass

June 12

Korrekt at identificere typen græs du har kan hjælpe med at forhindre dig i at give græsset for meget eller for lidt vand og gødning. Ligeledes alle græsser er ikke klippes det samme, og klipning rug græs og Kentucky græs for tæt på jorden kan forårsage skaldede pletter på græsplænen. Græsplæne græs er typisk en blanding af græsser i stedet for en enkelt art. Rug græs er enten årlig eller flerårig. Kentucky bluegrass og både rug græs er cool-sæson turf græsser. Årlige rug græs bruges til at overseed varme-sæson græs i områder med moderate temperaturer fra efteråret til tidlige forår. Flerårig rug græs tåler en høj mængde af trafik og er blandet med Kentucky bluegrass for voksende græsplæner i de kølige måneder af året i moderat, kystnære klimaer.

Instruktioner

Rug græs

•Mærk tekstur og undersøge farven på græsset. Årlige rug græs har en grove tekstur og lime-grøn farve. Flerårig rug græs er fint tekstureret og har en rig grøn nuance.

•Observe hvordan græsset vokser. Flerårig rug græs danner klumper, mens årlige rug græs er oprejst og jævnt fordelt ud over hele plænen.

•Undersøg området krave i årlige rug græs til skedehinde, membran som vækst ved krydset af bladene af græs og blade neg. Den måler ca 1/10 tommer lange. Bladflige i bunden af valsede blad bud er smalle, klo-lignende og måle op til 1/12 tommer lange. Flerårig rug græs bladflige wrap rundt om stilken.

•Kontrollér form og længde af græs vinger. Årlige rug græs vinger er rullet inden i krave med flad individuelle blade, der er blanke og måle op til 10 inches lang og 2/5 tommer bred. Flerårig græs vinger foldet eller rullet inde krave med parallelle margener, tilspidset spids og skinnende blade rygge. De måler 1/12 til 1/5 tommer lang.

•Look på stængler af rug græs. Årlige rug græs er klumpet sammen eller vokser enkeltvis. Stænglerne måler ca. 3 fod høj og er rund til lidt flade. Flerårig rug græs er kortere, kun 1 til 2 fod høj, med et band af lilla rundt i bunden af stilken.

•Se for årlige rug græs til at blomstre fra April til September med tæt klynge småaks frø skiftevis langs de vigtigste stilk på stængelløse buketter. Flerårig rug græsfrø er løst grupperet på småaks og mangler børster, der er fælles for årlige rug græs. Flerårig frø blomstrer i slutningen af foråret og forsommeren.

•Look på rødderne til at afgøre, om det er årlige rug græs eller staude. Årlige har en lavvandet rodsystemet, og staude har regelmæssig Græsrødder og ikke stolons eller jordstængler, der spredes under jorden.

Kentucky Bluegrass

•Look på farve og føler teksturen af græsset. Kentucky bluegrass er tætte, mørke-grøn med en mellemlang tekstur.

•Kontrollér form og længde af græs vinger. De enkelte blade er glat, blød, foldet i opløbet og stiv med parallelle blade sider. Skudspidserne er bådformet, 6 til 12 inches lang og op til 1/4 tommer bred.

•Undersøg rødderne af græsset. Kentucky bluegrass gengiver af jordstængler, som spredes under jorden og gøre nye jordstængler fra noder på de ældre dele af roden. De trænger gennem jorden fra 2 til 5 eller flere inches under jorden.

•Tjek for pyramide-formet seedheads med et lag af tre til fem småaks på spidsen af stænglerne. Frøene er små og båd-formet, med en behåret, spindelvæv-lignende base. Frø blomstrer fra slutningen af maj til begyndelsen af juni og modne i begyndelsen - til medio juli.

•Kontrollér længden af stænglerne. Kentucky bluegrass stængler er 12 til 36 inches høj på græsplæner. Stængler kan vokse fra 4 til 6 inches lang, når anvendes af landmænd til intensiv græsning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com