Hvordan til at identificere serienumre på Cub Cadet haven traktorer

April 21

Hvordan til at identificere serienumre på Cub Cadet haven traktorer

International Harvester Company indledt en ny linje af plænen og haven udstyr i 1960-erne. Klub Cadet traktoren, det første punkt i denne linje, tjente et ry for robusthed og pålidelighed. Dens fordele inkluderet børnesikret sikkerhed. Virksomhedens reklamer afspejlet sin stolthed i det udstyr, de pralede som testet af "boys--anerkendt af mange som verdens værste destruktive kraft!" Selv det bedste udstyr behov reparationer til tider, men. Når du har brug at reparere din klub Cadet traktoren, skal du kende dens serienummer.

Instruktioner

•Locate model pladen af picking up sædet og kigge på sædet beslag. Du vil se to sæt numre. Det første sæt er modelnummeret og det andet sæt er serienummeret. Serienumre for modeller bygget efter 1997 er 11 tegn lange. Tegn kan være et tal, dash eller bogstav.

•Kontrollér motoren hvis du ejer en antik Cub Cadet traktoren og kan ikke finde serienummeret under traktorens sæde. Tidlige modeller har motoren serienumre placeret på venstre side af motoren og chassis (eller traktoren) serienumre beliggende på reduktionen gear boliger.

•Opkald cub Cadet teknisk bistand linje (800-965-4282) Hvis du ikke kan finde serienummeret eller det er ulæselig. Virksomhedens teknikere har adgang til historiske fremstilling arkiver og bør være i stand til at bestemme din traktor serienummer baseret på dets fysiske egenskaber.

Tips & advarsler

  • Hvert nummer har et præfiks, der svarer til en varetype. For at få en liste af præfikser og produkttyper, besøg Cub Cadet hjemmeside.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com