Hvordan til at identificere skadedyr af æg

October 31

Hvordan til at identificere skadedyr af æg

Skadedyr er enhver uønskede planter eller dyr, der kan være skadelige for mennesker og deres bestræbelser, såsom havearbejde. Skadedyr kan opholde sig i dit hus eller i haven. Mange skadedyr lay sådanne små æg, de kan være svært at se. Nogle skadedyr æggene klækkes inden for timer, der kan vanskeliggøre identifikationen. Andre skadedyr kan identificeres ved deres larver, hvis deres æg er for små eller ikke er mærkbar.

Instruktioner

Insekternes æg

•Flies lægger deres æg i husdyrgødning, rådnende vegetation, udsatte mad eller på dyr. Æggene ligner meget lille korn af ris og lægges i store partier. Inden for en dag, æggene klækkes og blive flyve larver eller maddiker. Maddiker er cremet hvid, op til en halv-tomme lang tid og er pegede den ene ende. Efter et par dage forpupper maddiker til voksne fluer.

•Cat lopper er skadedyr, der ofte er bragt i en hjem på en hunds krop og ende på tæpper, møbler eller sengetøj. Loppe æggene er kun 1/32 tommer lang. De er perlemorsfarvet hvide og normalt klækkes inden 5 dage. Enkelte lopper lægge 20 til 50 æg om dagen.

•Cockroaches er indendørs og udendørs skadedyr. At fjerne deres æg tilfælde før æggene klækker er én måde at styre dem. Størrelsen af de æg tilfældene varierer afhængigt af arter, men de er generelt mørkebrune og kan blive så stor som en nyre bønne. Fordi de fleste kakerlak æg tage måneder at klække, transporterer mennesker ofte ubevidst dem når du flytter mad eller husstand varer fra ét hjem til et andet.

•Aphids er fælles haven skadedyr, at feed på næsten enhver plante. Generelt, lægge de deres lille æg i et beskyttet område af en plante, som omkring et bud eller langs rygsøjlen på undersiden af et blad. Nogle bladlus har meget solide æg de lå på flerårige planter i efteråret, der ikke klækker indtil foråret.

•Mange typer af biller lever af mel, korn, chips, brød, nudler og andre pantry hæfteklammer. Fordi skarnbassen æg generelt ikke kan ses, en infestation er som regel identificeret af en person, der finder små orme, eller Bille larver i deres mad. I forbindelse med den indiske måltid møl, er de angrebne fødevarer--ofte hundemad--dækket med en web-lignende masse. Hvis ingen ser æggene, er Bille larver eller en web-lignende moss tegn på, det er tid til at rense skabene af mad, der kan være kontamineret. Korn skal være forseglet i containere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com