Hvordan til at identificere slanger rundt i huset

November 30

Hvordan til at identificere slanger rundt i huset

Slanger lever i alle dele af USA, og lære at identificere dem du ser omkring dit hjem først indebærer læring at identificere de giftige slanger omkring dit område. For at identificere slanger, skal du se på deres kendetegn og størrelse. De fleste af de giftige slanger i USA tilhører familien Viperidae, pit vipers, opkaldt efter den varme-sensing pit i mellem deres øjne og næsebor. Mens slanger kan synes at være en pest eller måske endda skræmme dig, er slanger blandt de mest gavnlige rovdyr i din værftet mod skadedyr, såsom gnavere, padder og andre skabninger.

Instruktioner

•Se slangen nøje og tage et billede, hvis du har et kamera handy eller endda en mobiltelefon, der tager ordentlig fotografier. Hvis du ikke gør det, men der er andre mennesker rundt, spørge hvis nogen kan få fat i et kamera og få et fotografi. Selvom dette ikke er nødvendigt, kan et fotografi hjælpe dig med at identificere slangen. Lad ikke slangen for at få et kamera, de er meget hurtige og chancerne er, at slangen bliver længst væk, før du vender tilbage med et kamera.

•Look på den slange markeringer. Du bliver nødt til at finde ud af, hvis det har mønstret, almindelig, two-toned eller stribet. "Mønstrede" refererer til slangen har et uregelmæssigt mønster eller en, der ikke består af kun striber. Mønstrede slanger har generelt skjolder eller steder. Plain slanger er næsten helt ensartet i farve med ingen karakteristiske striber, plamager eller andre markeringer. Two-toned slanger er overvejende to farver, typisk én farve på toppen og en anden på maven. Stribet slanger kan have et vilkårligt antal striber, der løber parallelt med kroppen. Dette er normalt den bedste måde at identificere en slange.

•Indstil, efter bedste evne, hvor stor slange er. Mens dette virker nogle gange kun for modne slanger, kan det meget hjælpe dig identificere slangen. Strømpebånd slanger, den mest almindelige slange i hele deres sortiment, typisk spænder fra 1 1/2 fod til mere end 4 fod lang. De forskellige racers vokse fra næsten 3 fødder til mere end 6 fod lang. Rotte slanger kan vokse til mere end 8 fod lange. Små slanger omfatter dem, der ikke måske selv vokse til 8 inches, som mange af de kronede slanger.

•Look på den slange øjne hvis du er tæt nok. Pit vipers har lodrette elever, meget gerne en katteøjne. Andre slanger har runde elever. Også, pit vipers ofte give en synlig eller hørlig advarselstegn før slående; klapperslanger ryste deres raslende haler, mens cottonmouths åbner deres gabende mund for at vise cottony-hvid indvendig.

•Look op slange i en slange, krybdyr og padder eller lignende field guide. Du kan låne fra biblioteket. En god felt guide har detaljerede billeder og beskrivelser. Nogle felt guider selv separat slanger af mærkning til at hjælpe dig med at finde slangen hurtigere.

•Conduct en pædagogisk hjemmeside Søg online for slanger. For eksempel, hvis du har fundet en stor sort slange og du bor i Indiana, kan du skrive i "site: .edu store sorte slanger i Indiana." "Site: .edu begrænser resultaterne til Universitet og uddannelsesmæssige websteder kun. Du kan også tilføje ordet "billeder" til slutningen af søgning for at få nyttige fotografier.

Kortindgangsdør din lokale kooperativ udvidelse, Institut for naturressourcer eller animalsk kontrol hvis du stadig ikke kan identificere slangen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com