Hvordan til at identificere sodede mug på planter

December 4

Hvis du finde sorte, muggen pletter på din roser eller andre planter, kan du beskæftiger sig med sodede mug. Sodede mug er et problem normalt forårsaget af et angreb af insekter med sygdommen, og det er som regel meget let at identificere, hvis du ved, hvilke symptomer man skal kigge efter.

Instruktioner

•Look på de øverste blade overflader. Hvis du ser den fortælle fortælling sorte farve, der består af celler af sodede mug kolonier, så har du højst sandsynligt sodede mug på planterne.

•Kontrollér nyligt spirede bladene. Hvis de unge blade er klæbrig, måske du har en sodede skimmel problem. Dette, er sammen med andre symptomer, en mere definitiv identifikation af den sygdom, du beskæftiger sig med.

•Know hvilke planter sodede skimmel påvirker oftest. De planter, der er hårdest ramt af sodede mug er Birkene, kameliaer, citrustræer, lindens, egetræer, blommetræer, roser, catalpa, hibiscus, juglans og pil træer. Holde en særlig øje med sodede mug på disse modtagelige arter af planter.

•Undersøg dine planter for angreb af insekter. Sodede skimmel typisk udvikler på planter befængt med insekter såsom bladlus. Skimmel vokser på biprodukter disse insekter producerer og forlade på dine planter.

•Se for to slags sodede skimmelvækst. Den sorte farve på bladene består af løvfældende vækst, som kun varer indtil bladet dør. Den anden type-vedvarende vækst begynder på stilke, filialer og trunke af træagtige planter eller træer og forny fra den foregående sæson sodede mug kolonier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com