Hvordan til at identificere svejsemaskiner

August 17

Hvordan til at identificere svejsemaskiner

Svejsemaskiner er de bærbare og let forsyningsenheder at magten og styre svejsning fakler – disse fakler producere intens varme til bond stykker metal sammen. Svejsemaskiner kan ændre visse ting som strømmen af elektrisk strøm og kan slå svejsning faklen, selv til og fra. Du skal identificere en svejsning maskine af flere grunde: du kunne være på en garage salg og ved ikke, hvad du leder efter, eller du har måske en gammel støvede maskine i kælderen og bare ikke ved hvad det er. Disse enheder er altid identificeret ved deres form, producent og ansigt dial setup.

Instruktioner

•Look i form af den svejsemaskine. De fleste bærbare hjem-Brug svejsning maskiner er rektangulære i form, repræsenteret ved prøve billeder på webstedet svejsning maskiner og udstyr. Den rektangulære boks vil enten være oprejst eller lagt fladt på sin side. Specialist eller industrielle enheder, såsom en hot pres svejsemaskine, kan være på størrelse med en tabel, ifølge den samme hjemmeside.

•Læs mærke af maskinen. Alle svejsning maskiner er fremstillet af en certificeret og professionel virksomhed. Nogle af de mere kendte svejsning maskine beslutningstagere er Lincoln Electric, Miller, Hobart, ESAB, bue og Victor.

•Kontrollér frontpanelet til nogle af de fælles svejsning justeringsanordninger og ringer. Disse knapper og håndtag er kontrolelementerne til svejsning faklen. "Fundamentals af professionelle svejsning v.1.0," omfatte nogle af standardmaskine kontrolelementer til at se ud fakkel temperatur dial, en dial at styre strømmen af beskyttelsesgassen og en selector for den elektriske strøm.

•Søge maskine for nogen fremspringende kabler og Find ud af hvad de er tilsluttet. Nogle svejsning maskiner vil være forbundet til en fod - eller håndbetjent pumpe til kontrollerende vand og gasflow. Også kigge efter håndbetjent fjernbetjeninger til at dreje den elektrisk strøm eller off – dette tillader brugeren at gøre svejsemaskine til eller fra uden at forlade arbejdsområdet.

Kortindgangsdør din lokale hardware eller maskine leje butikken hvis du stadig ikke kan identificere enheden – butikken assistenter skal have en ekspertise om emnet og vil være glade for at hjælpe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com