Hvordan til at identificere Swarmer termitter i dit hjem

October 31

Termitter swarm som en måde at udbrede kolonien. Uden for hjemmet er det ikke sådan en big deal fordi de vil vrimle i parringstiden og derefter roligt ned ovenpå. Når de er inde i hjemmet, bliver tingene mere kompliceret, fordi de yngler den næste generation af termitter at angribe dit hjem. Nogle mennesker kan forvirre swarmer termitter med flyvende myrer. Der er en enkel måde at se forskel, og du kan endda få børnene involveret og bruge det som en mini videnskab klasse.

Instruktioner

•Capture et par af insekter i en glaskrukke. Forsegle glaskrukke og lad glasset for at sidde for en stund, indtil de flyvende insekter roligt ned. Dette kan tage alt fra to minutter til et par timer.

•Brug et forstørrelsesglas eller lommelygte til at se på insekter. Bemærk især antenner af insekter at se, om de er lige eller bøjet. Hvis lige, har du sandsynligvis swarmer termitter. Hvis bøjet, derefter have du formentlig flyvende myrer. Kontroller, at du sammenligner flere af insekter til at få den bedste vurdering muligt.

•Look i form af vingerne, specifikt, slutningen af vingerne. Swarmer termitter tendens til at have en afrundet ende på deres vinger og vingerne vil være samme længde. Flyvende myrer har mere af en kvadratisk form til slutningen af deres vinger med afrundede kanter, og vingerne er ikke engang, med den anden fløj er kortere end først.

•Observe krop af insektet. Flyvende myrer har tre dele til deres hele kroppen: hoved, thorax og abdomen. Vinger og ben er placeret omkring brystkassen alene. Termitter kun har to dele til deres organer: hoved og underliv og deres ben er spredt ud alle ned deres underliv.

Tips & advarsler

  • En hurtig måde at få insekter til ro. er at holde krukken i køleskabet for fem til 10 minutter. Hvis du har en termite angreb, skal du kalde en professionel eller behandle insekter dig så snart som muligt for at undgå så meget skade som du kan.
  • Holde sig væk fra sværm af insekter, myrer eller termitter. Sværmer insekter kan være farligt. Hvis du skal gå til sværm at indsamle en prøve prøve, bære beskyttelsestøj, der vil dække alle dele af kroppen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com