Hvordan til at identificere sydvestlige Design

February 6

Sydvestlige design kombinerer interiør design og arkitektoniske elementer med indfødte amerikanske og mexicanske påvirkninger. Denne stil design er mest almindeligt set i boliger og corporate bygninger beliggende i det sydlige Nevada, Arizona og New Mexico. Det er forholdsvis let at genkende ikoniske symboler og arkitektoniske elementer, der adskiller sig til den sydvestlige stil.

Instruktioner

•Recognize ikoniske symboler. Sydvestlige indretning indlemmer ofte billeder af kaktus planter, firben eller leguaner og øde landskab. I tilføjelse, påvirkninger af Anasazi indianerne--er herunder billeder af Gud for frugtbarhed, Kokopelli--emblazoned på stykker af møbler, kunst og sengetøj. Navajo indianerne også bidrage til Southwestern designs med deres levende farverige vævet mønstre på tæpper, tæpper og stof.

•Look for terra-cotta, stuk og adobe stilarter. Disse elementer af arkitektur bruges både udenfor og inde i boliger og bygninger til at fremhæve Southwestern føler. Terra-cotta er en rust farve almindeligvis identificeres med urtepotter. Sydvestlige hjem har vægge, der er malet i denne farve. Stuk stil er en kunst teknik anvendt på ydervægge i bygninger for at give det en ujævn tekstur. Adobe er tørret mudder eller ler bruges til at bygge boliger.

•Søge hjem at indarbejde røde, appelsiner og brune. De indvendige vægge af sydvestlige hjem legemliggøre disse farveskemaer. Disse farver påberåbe sig en følelse af varme, som også er betegnende for den geografiske vejr og klima i dette område.

•Expect at se landskaber uden en overflod af blomster. Mest sydvestlige boliger er beliggende i ørkener, og derfor, floral landskaber omkring hjem i disse miljøer har kun disse blomster og planter, der kan trives med lidt vand. Baggårde af sydvestlige boliger er ofte lagt med cement, grus eller en anden hård overflade.

Tips & advarsler

  • Hvis du søger for at remodel dit hjem for at afspejle en sydvestlige stil, vælge den ikoniske symboler og motiver, som du ønsker dit hjem for at have. Køb koordinerende væg maling farver, møbler og indretning, der afspejler din ønskede motiv. Gennemsøge internettet eller henvise til hjem magasiner eller bøger for at få yderligere ideer eller bede en indretningsarkitekt til bistand og rådgivning i udsmykning dit hjem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com