Hvordan til at identificere tomater

August 17

Hvordan til at identificere tomater

Du kan gerne være i stand til at identificere tomater for en række årsager. Hvis du er allergisk over for dem, for eksempel, vil du holde øje med dem når spisning på restauranter og andre folks huse. Hvis du vanding en vens haven, mens hun er på ferie, og hun har givet dig særlige instruktioner om, hvordan at tage sig af tomat afgrøde, er det vigtigt at du korrekt kan identificere denne frugt. Mens udseendet af tomater ændringer som de vokser, er denne afgrøde en, der er let at identificere.

Instruktioner

•Kontrollér placeringen af anlægget på som frugten vokser. Tomatplanter vokse godt i solrige områder, som tomater kræver mindst 6 timer af sollys om dagen. Tomatplanter kan variere fra 1 til 6 fod i højden. Avlerne styre ofte store tomatplanter i wire bure, der er hamret ned i jorden omkring stængel af planten. Tomat plante stilke er typisk mørkegrøn, og bladene har mange takkede kanter.

•Look på farven på tomat. Når de først vises på vinstokke, er tomater grønne. Over tid, især hvis de er udsat for ideelle vækstbetingelser, slår de en nuance af orange, så lyse rødt. Hvis de er tilbage på vinstokken for længe, vil de til sidst vende orange og gul før afsporet. Moden, klar til at spise tomater er nemt mærkbar på grund af deres levende rød farve.

•Undersøg form af tomat, som er typisk cirkulære eller lidt off-runden. Nogle sorter af tomat, såsom Tiny Tim er perfekt rund. Andre, er såsom blomme tomat, længere og noget der ligner formen på en fodbold.

•Analyze stilk af tomat hvis det hænger stadig på anlægget. Tomater er fastgjort til vin med en mørk grøn stilk, der tillægger en fordybning i frugten. Små blade vises ofte rundt i bunden af vin hvor det opfylder tomat kødet.

•Touch tomat at føle glathed af sin hud. Nogle grøntsager, bønner og agurker, har lidt lodne eller irritabel hud. Tomater, på den anden side har perfekt glat hud fra den tid, de danner på vinstokken.

•Klippe i tomat, at bemærke den saftige kød og gullige frø. Tomatpulp varierer i konsistens afhængig af modenhed af frugten, men hvis du skærer ind i en moden tomat, du vil bemærke sin våde konsistens.

•Taste tomat til at smage sin kombination af sødme og syrlighed. Afhængig af modenhed af tomat, kan det smage saftige og sød eller lidt sure.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com