Hvordan til at identificere træ møtrik frø

October 5

Hvordan til at identificere træ møtrik frø

Identifikation af nødder og deres frø kan være gavnligt, når du har en ny have til anlægget eller græsplæne til liggende. Du kan ønske en lille træ som typisk 30-fods enebærtræet, eller du kan have masser af plads til en 120-fods valnøddetræ. At være i stand til at erkende, hvilke frø tilhører hvilke træer er nødvendige når plantning; nogle træer kræver en stratificering periode til at spire, nogle gør ikke.

Instruktioner

•Undersøg farven og formen af møtrikken. Pinjekerner er en bleg tan farve, mens pekannødder er en mørk, mahogni farvet møtrik. Cashewnødder har den velkendte buet formet, og mandel holder en teardrop figur. Nedskrive dine resultater.

•Evaluate størrelse og vægt af møtrikken. Pistacienødder er meget lyse og luftige, afrundet øre-størrelse møtrik. Cashewnødder, på den anden side er store og tunge, at tage op inden for en half-dollar stykke når indeni skallen. Bemærk størrelse og vægt på papiret.

•Mærk møtrik for blødhed og shell styrke. Både hickory nødder og valnød er indkapslet i en stærk, tykke yderstof, der er svært at trænge igennem uden en Nøddeknækkeren. Chestnut har en jævn, problemfri shell, mens hasselnød er ru og stiv. Skrive ud tekstur konklusion på dit papir.

•Smell og smag møtrikken. En macadamia nødder har duft og smag i forhold til en kokosnød. Mandel er en mild flavored møtrik, pistacie kan være ganske nøddeagtig og salt, og hickory har en potent, frodige smag. Nedskrive dine resultater.

•Sammenligning dine noter til de beskrivelser og billeder i guidebog til nødder listet i afsnittet henvisningen nedenfor. Ved størrelse, farve, form og smag, fastlægge hvilke møtrik din er.

Tips & advarsler

  • Hvis det er muligt, tage et billede af nødder du har og Sammenlign den med billeder i guiden opført i referencer. Sammenligne visuelle fakta vil hjælpe med at bestemme for visse hvilke møtrik du har.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com