Hvordan til at identificere trykbærende behandlet træ i et dæk

November 20

Hvordan til at identificere trykbærende behandlet træ i et dæk

Trykimprægneret træ henviser til tømmer behandlet med kemikalier, hjælpe med at bremse den naturlige forvitring og rådnende proces. Før 2003, blev kromaterede kobber arsenate brugt. Det indeholder arsen og er skadeligt for børn og voksne. Træet er ikke skadeligt, som længe ikke er det at være slebet eller magt vasket, men kendskab til dets tilstedeværelse giver mulighed for passende beskyttelsesforanstaltninger skal gennemføres. Identificerer det er ikke svært, så længe du ved Karakteristik af pres behandlet træ.

Instruktioner

•Look på overfladen af træ til små slidser. Disse er talrige, forskudt langs board og ligne Hæft slidser. De hjælper med dybere kemiske penetration og fastholdelse. De fleste trykimprægneret træ har disse spalter.

•Undersøg træ på dine dæk, navnlig kanter for en grøn nuance. Når tømmer er unge, vil dette være den mest identificerbare signl af trykimprægneret tømmer. Som det aldre vil det fade til en kedelig grå farve.

•Klippe et hak i dæk og se hvis skoven er grøn under overfladen. Farven vil stadig være grønt under overfladen, forvitret og klart angive, hvis træet er pres behandlet.

Tips & advarsler

  • Bære handsker og en maske til at beskytte dig selv mens carving indskæring i træ. Hvis det er trykimprægneret kan i savsmuld være skadelige for din hud og lunger.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com