Hvordan til at identificere udplantningsplante insekter

April 16

Insekter på udendørs planter er et fælles problem, der kan sap sundhed af planter og mindske frugt og vegetabilsk udbytter. Nogle af de mere almindelige insekter, der angribe haveplanter omfatter bladlus, thrips, whiteflies, leafminers, kål orme og skala. Mange metoder til kontrol er tilgængelig fra kommercielle kemiske pesticider til manuel kontrol til økologiske produkter, der er mindre giftige for mennesker, dyr og miljøet. For at fastlægge den bedste fremgangsmåde til at fjerne disse skadedyr, først identificere insektet angribe dit anlæg.

Instruktioner

•Undersøg plante omhyggeligt for at afgøre, hvor insekter hvile på anlægget og deres antal. Bladlus kolonisere i nummer på undersiden af plante blade. Leafminers tunnel inde i bladet væv. Thrips er fundet på nye plantevækst, hvor det er nemt at skjule. Skalaen findes forsvarligt fastgjort til stængler.

•Note farve og form af insekter. Bladlus kan komme i pink, gul, grøn eller sort og har pæreformede organer. Thrips er bittesmå gullig eller sort insekter med en aflang form, Ifølge National Gardening Association websted. Skalaen er brunlig med et hårdt dække, der ligner en del af anlægget. Kål orme er formet som larve. De kan forlade bag en grøn-farvet frass.

•Indstil typen anlæg insekt Bebo. Nogle insekter foretrækker visse typer af haveplanter. Kål orme lever af kål, broccoli og blomkål. Thrips kan feed på roser, at holde knopper fra åbningen. Leafminers angriber rødbeder, salat, chard, peberfrugter og spinat. Whiteflies angribe tomater, agurk, blomster og træer. Bladlus angreb en bred vifte af planter, forårsager gulfarvning og forvrængning i bladene.

Tips & advarsler

  • Først skal du vælge økologiske metoder som simple vand spray, insekticid sæbe eller Bacillus thuringiensis sprøjtemidler til at styre insektet befolkningen på udendørs planter. Brug kun kemisk metode, hvis du ikke kan fjerne insekter med økologiske foranstaltninger.
  • Indføre gavnlige insekter i din have til at fodre på de have skadedyr. Lady biller lever af bladlus og vil reducere deres antal. Grønne lacewings vil også hjælpe med at fjerne bladlus. Minut pirat bugs feed på thrips og spider mider. Købe gavnlige insekter gennem haven forsyning butikker.
  • Husk, at kemiske pesticider til at fjerne udplantningsplante insekter kan dræbe gavnlige insekter, der hjælper planter så godt. Brug kun den mindste mængde skulle indeholde problemet. Altid bære handsker og øjenværn ved anvendelse af kemiske insectides til udendørs planter.
  • Bortskaffe hånd-fjernet insekter i en spand med sæbevand til at forhindre forurening af andre haveplanter.
  • Undgå at bruge insekticid sprays på blæsende dage for at undgå afdrift i andre områder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com