Hvordan til at identificere Underground værftet skadedyr

March 9

Hvordan til at identificere Underground værftet skadedyr

Tilstanden af din værftet er en kilde til stolthed og en indikator til Fællesskabet af hvor meget indsats og pleje du sætte ind i dit hjem. Så når nogle skjulte skadegørere forårsager skader på din landskabspleje, vil du fjerne det så hurtigt som muligt. For at slippe af med en destruktiv animalsk eller insekt, skal du først bestemme, hvilken slags critter du beskæftiger sig med.

Instruktioner

•Locate en brun plet døde græs og brug en skovl til at grave lige under det grønne græs på yderkanten af det døde område. Opløfte græsset og se nedenunder for små larver med ben på for- og bagside enderne. Disse er larver, som forvandles til voksne biller. De kan lide at spise rødderne af din græs, og er en af årsagerne til døde områder i plænen.

•Kontrollér under jorden for to andre mulige årsager til død græsplæne patches. Billbugs er ormelignende larver, og der er otte arter spredt over USA. De starter som regel gumlede på toppen af græs vinger, men til sidst arbejde sig ned til rødderne. Muldvarp fårekyllinger grave under jorden så godt og spise rødderne af græsset. De bor primært i det sydøstlige USA, men forårsager problemer i nordlige.

•Look for tunneler og tunnel huller i din værftet. Tunnelerne er synlige fra overfladen, da de skaber en lidt hævet område. Dette er en indikation af muldvarpe eller mosegrise. Begge af disse små pattedyr grave tunneller.

•Undersøg dine planter i landskabspleje omkring gården. Look for vegetation, der visnende eller dreje brun. Grave ned til rodsystemet. Hvis du ser root skaden, så har du markmus. Mosegrise spise din planterødder, som forårsager flere samlede skader. Muldvarpe grave gennem gården kun at spise larver, så tunnelføring er deres eneste forbrydelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com