Hvordan til at identificere Vintage stilk og fod

February 8

Hvordan til at identificere Vintage stilk og fod

Ingen tabel er elegant sæt uden smukke krystal stilk og fod. Vintage krystal er meget samlerobjekt og der er hundredvis af virksomheder, der har fremstillet stemware, der nu anses for antikke, og mange, herunder Fostoria, Gorham, Waterford og Lenox, der lavet hundredvis af mønstre. Selv Depression glas sat sit præg med smukke stilk og fod. Stadig i dag, glasvarer er fremstillet, men vintage krystal stemware er ønskeligt, på grund af den indviklede mønstre og designs, antikken, og i nogle tilfælde, delikatesse for objektet.

Instruktioner

•Undersøg stykke, at lægge mærke til at der kan være kamme kører fra top til bund. Sandwich glas fremstillet i 1800-tallet var det første glas presset ind i en støbeform – ikke blæste, og forme oprettet linjer i glasset. Bemærk farven på din stilk og fod. Tidlige Sandwich glas, produceret i perioden "Lykkegaard" var letvægts, tynd objekter med lysbrydende baggrunde i blå og ametyst farver. Bægere og vinglas blev produceret i større tal under midten af 1800-tallet med fed enkle designs og glas af højere blyindhold af.

•Scrutinize klarhed i glasset til at identificere Fostoria. Føle vægten af din brik. Hånd skære krystal er lavet af smeltet glas blandet med bly til giver det vægt og den dejlige dinging lyd når forsigtigt klirrede med et andet glas. Diamond ætsning er også hånd skåret til at danne design af mønstret. Gnide fingeren langs glasset. Det skal være smukt glat. Fostoria producenter brand-poleret deres stilk og fod. Skinne en sort lys gennem din brik. En ægte Fostoria vil glød lysegul. Bemærk form af din stilk og fod. De fleste Fostoria mønstre vil blusse nær toppen af glasset.

•Visit museer at funktionen tidlige glas, såsom Sandwich Glasmuseum i Sandwich, Massachusetts eller Ohio glas Museum i Lancaster i Ohio. Gør dig bekendt med Karakteristik af farve, design og typer af glas, der anvendes af visse producenter. Læs en af hundredvis af bøger at funktionen farvefotos af tidlige glas til at lære at identificere stykker. Læs på historien om stilk og fod og glasproduktion teknikker.

•Tag din brik til en velrenommeret antik forhandler. Glas eksperter skulle have det sidste ord i om stilk og fod er vintage eller hvis det er en reproduktion. Tage en ren digital close-up billede eller to af din brik og sende det, hvis du ikke kan finde en forhandler nær dig. Gøre en gnide af design i din brik med en blyant på et tyndt stykke papir og sende, ligeledes.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com