Hvordan til at indrette et værelse efter skala

July 16

Hvordan til at indrette et værelse efter skala

Både store og lille skala værelser har deres egne fordele, når det kommer til udsmykning. Mens man kan føle åbne og luftige, formidler den anden følelsen af varme og hygge. Men for at med held dekorere ethvert rum, det er normalt bedst at overveje omfanget og størrelsen af rummet. Ved at gøre dette, vil du være bedre til at vælge møbler og tilbehør, der forbedrer rummets bedste egenskaber.

Instruktioner

•Consider, der vil bruge rummet. De mennesker, der vil bruge rummet bør diktere til en vis grad typerne af møbler du vælger til rummet. Vælg barn-store stykker af møbler hvis du indstiller en plads til dit lille barn, for eksempel; Dette princip vil fungere godt for et værelse, der er lille i størrelse samt, da omfanget af møblerne vil også passe størrelsen af rummet.

•Work med størrelsen af rummet. Hvis rummet er usædvanligt store, små stykker af inventar kan se tabt i rummet, der henviser til, at store stykker af møbler i et lille værelse kan overvælde den. Placer storskrald eller klodser møbler i et stort rum, som en tommelfingerregel. Vælge møbler med fine ben og en lille ramme for et lille værelse.

•Brug illustrationer til at styrke omfanget af rummet. Gå med store lærreder i et stort værelse og mindre billeder eller fotos i et lille værelse.

•Se ud for mønster størrelser i et lille værelse; de gør omfanget af små rum synes endnu mindre, hvis mønstret er for stor, eller hvis du mikse og matche for mange mønstre.

•Lad ud nogle stykker i et lille værelse eller stedfortræder to mindre stykker til ét stort stykke. For eksempel, i en lille stue, overveje byder på fire lænestole i stedet for to lænestole og en sofa. Disse varer er mindre og vil fungere bedre i det lille rum. Omvendt, bringe i to store sofaer i en meget stor den og flanke med store, komfortable stole.

Tips & advarsler

  • Eksperimentere med forskellige møbler størrelse muligheder ved at gøre grundplaner af rummet du udsmykning med skala møbler cut-outs. Dette gør det muligt at tilføje eller fratrække størrelse til møbler uden at skulle købe den. Du ændre bare størrelse af cut-out til at se hvordan det vil passe ind i en skalamodel af dit værelse.
  • Når du er i tvivl, skal du lade det ud. Det er ofte bedre at begrænse antallet af stykker du har i et lille værelse. Dog kan du få mere stykker ind i et stort rum. Antallet af stykker af møbler du har vil arbejde sammen med hensyn til skala samt. To eller tre halvstore stykker vil svare et eller to store stykker i et stort rum.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com