Hvordan til at indrette og udsmykke et køkken

May 31

Hvordan til at indrette og udsmykke et køkken

Indretning og udsmykning et køkken er et spørgsmål om personlig præference. En boligejer ideelt landkøkken kan være en ond drøm. Men prioriteter for nogen, der indretning og udsmykning køkken skal være ergonomi og praktisk. Familie kokken skal være komfortabel, mens han arbejder. Han har brug for et køkken, hvor han kan nå og finde alt nemt. Et rum som dette, uanset dets størrelse, er tilbøjelige til at behage den eller de personer, der bruger det.

Instruktioner

•Situate af ovn, køleskab og vask i en pæn trekant med minimal trin fra den ene til den anden. Omhyggeligt arbejdsområder, idet der tages højde hvor mad bliver placeret, når det er vasket og skyllet, hvor det vil være prepped til madlavning og hvor det vil blive placeret efter det er taget fra brænderen eller ud af ovnen. Sted opvaskemaskine inden for rækkevidde af vasken. Find skabene tæt på opvaskemaskinen, så de kan opbevares nemt.

•Plan din opbevaring med komfort i tankerne. Er familien kokken har en dårlig tilbage? Derefter Planlæg at gemme gryder og pander på overhead stativer i stedet for i lav kabinetter. Er familien kokken høj? Designe et køkken med masser af høje kabinetter.

•Showcase hvad du elsker at bruge i køkkenet. Ud over hængende dine gryder og pander fra overhead stativer, overveje glas-front kabinetter til at holde din favorit blanding skåle eller bedste retter. For at tilføje drama, lys kabinetter.

•Vælg en arbejdsflade, der passer til din primære behov. Skifer bordplader tilbyder fordel af at være vandtæt. En marmor overflade er en ideel overflade for rullende ud wienerbrød dejen, men det skal vedligeholdes og pletter let. Keramiske tællere give en varme-resistent overflade hvor du kan hvile gryder og pander direkte fra ovnen.

•Kontrollér et valg i gulve der er behagelige og praktiske. Gummi gulve er en komfortable valg for dem, der bruger en god del tid i køkkenet. Linoleum og vinyl er slidstærk og rengøringsvenlig. De kan købes i en finish, der gør dem meget skridsikre, så godt. Trægulve og laminatgulve er populære muligheder. Flise, i mellemtiden, er holdbare og langvarige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com